Grab´n go frokostmuffins – lager seg selv mens du står i dusjen!

31. juli 2016 | Frokost

Det nærmer seg august, det nærmer seg ferie slutt, hverdag, skole, jobb og rutiner. Mange ønsker seg kanskje litt bedre rutiner? Når jeg lager kostplaner til mine kunder er planlegning ofte det som står i fokus. Mange er bekymret for hvordan de skal rekke alt. Dette er noe jeg tar med meg når jeg lager ting til denne bloggen! Det skal være enkelt! Noe planlegning må man regne med. Men jeg vil si at om du bruker 10 minutter hver kveld til å planlegge morgendagens måltider, så er du i mål.

Følger du meg på Snapchat så ser du at jeg så og si hver dag deler min egen matprepp der. Frokost og lunsj. Det er ikke mye som skal til!

Denne frokosten lager seg selv mens jeg står i dusjen om morraen!

Røra lager jeg klar dagen før. Når jeg står opp heller jeg den over i muffinsformer, setter den inn i en kald ovn. Skrur på 180 grader varmluft. Mens jeg bruker 10 minutter på dusj og klær blir muffinsene fiks ferdig. Perfekt til matbokser eller bilturen til jobb. Muffinsene kan fryses eller du kan lage opp røre for flere dager og ha i kjøleskapet! 

Genialt? 

Du trenger

1 porsjon Kickstart vaffelrøre 
HER

Fyll 1/2 muffinsformen, og stekes som anvist øverst i innlegget.

Jeg liker å spise den sammen med en youghurt og litt frukt eller bær. Funker fint i bilen det også. MOMS!

 


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 


#frokost


#oppskrift


#fastfood


#muffins


#sukkerfri


#nammis


31. juli 2016 | Frokost

Kommentarer (16)

  1. Mmm, det så utrolig godt ut 🙂 Må nesten teste ut disse en dag. Ønsker deg en finfin dag!

  2. Hei,Jeg bor ikke i Norge, så her har de ikke cottage cheese. Hva kan jeg bruke som erstatning? Går det med yoghurt?

  3. Oi.. nam 🙂 Denne skal jeg teste! Elsker at frokosten lager seg selv 😉

  4. Lagde min første porsjon i går (15 stk ble det), og deg ble en superhit hos ungene!! De er 7 og 10 år, og er kresne på egg og grønnsaker, så da fikk de rett og slett alt i ett 😉 De fikk til frokost og, og i morgen må jeg lage nye :-)Takk for super blogg med masse tips og inspirasjon, både til mat og trening!

  5. Disse så jo bare super gode ut,men når jeg selv skulle prøve å lage ble de absolutt ikke sånn som på bildet ditt.. De ble veldig klissete.. Selv om de stod mer enn 10 min i ovnen.. Hva gjør jeg feil?

Comments are closed.