GRAB AND GO FROKSTMUFFINS | kun 2 ingredienser!

24. februar 2020 | Frokost, Oppskrifter

APPLE HER GOOGLE HER

egen reklame

Sist uke gikk gikk mine tynne proteinpannekaker viralt! Jeg tror ALDRI jeg har opplevd en så umiddelbar respons på en oppskrift noensinne!

Jeg må jo si at jeg skjønner det godt, for de ble bare SUPER gode, og for alle som spør – igjen – nei, de smaker ikke mango! Til min litt skuffelse, for det var jo målet mitt! I stede ble det bare noen vanvittig søte, gode, myke, sunne og fargerike pannekaker!

Du finner oppskriften i appen min HER og på bloggen 🙂

Men jeg klarer jo sjeldent å stoppe når jeg oppdager noe genialt. Så jeg tenkte jeg skulle prøve å steke denne røra som…. ja da, muffins!

For selv om det er kjapt gjort å steke fire pannekaker om morningen, er det jo ennå enklere å kunne steke opp 6 muffins og ta med seg en i hånda ut døra er det ikke?

Så de to ingrediensene er pannekakerøra mi + havregryn!

(jeg håper du tilgir meg et aldri så lite click bait 😉 )

Til 6 store muffins trenger du:

Ingredienser

  • 300 gram mango (jeg bruker frossen som jeg tiner)
  • 4 egg
  • 2 ts bakepulver
  • 3 dl valgfritt mel
  • 1 dl havregryn

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 180 grader
  • Blend alle ingrediensene med unntak av havregrynene.
  • Rør inn havregrynene
  • Fordel røren i 5 store muffinsformer – jeg anbefaler å bruke brett eller doble muffinsformer så de ikke flyter utover.
  • Stekes midt i ovnen i 17-20 minutter.
  • Avkjøl helt.

Enklere blir det bare ikke!

Oppskriften ligger så klart også i appen min! Fordelen med det er at du kan lagre den under dine favoritter der – slik at du enkelt finner den igjen <3

Nå håper jeg du husker å tagge meg på instagram om du lager disse! Jeg heter @fitfocus.no du kan følge meg HER

 

 

 

 

24. februar 2020 | Frokost, Oppskrifter

Kommentarer (1)

Comments are closed.