Gode matvalg på farten + konkurranse

30. mai 2017 | Ernæring, Livsstil

/skrevet i samarbeid med Synnøve/

Hånden opp i været alle som spiser på vei fra A til B! Skal jeg ta utgangspunkt i spørsmål som daglig detter ned i innboksen min så er det ganske mange.

Vi spiser på vei til jobb, vi må kanskje ha med oss mat på jobb, vi spiser på vei hjem fra jobb, på vei til trening osv, osv.

Jevnlig påfyll av mat er viktig for å ha god energi dagen igjennom, men det er ikke likegyldig ha du spiser. Et komplett måltid burde inneholde både proteiner, karbohydrater og litt fett. Og det gjelder alle måltider – også mellommåltider.

Gode kilder til karbohydrater og fett er egentlig ikke så vanskelig å få med seg, eller kjøpe på farten. Litt frukt og noen nøtter og du er good to go! Proteiner kan være litt vanskeligere, særlig om du ikke har planlagt noe i forveien.

I det siste har jeg lagt min elsk på disse protein yoghurtene, ProFit, fra Synnøve Finden!

Protein yoghurt

Ett beger inneholder hele 20 gram proteiner. Det er faktisk mer enn et kyllinglår fra ferskvaredisken! 

Du finner dem i to forskjellige smaker – Jordbær og Mango & Pasjon. Du kan kanskje gjette hva som er min favoritt 😉 Yep! Mango og Pasjon!

Protein yoghurt

Jeg spiser dem gjerne med litt frukt og nøtter på farten. Hjemme fungerer de kjempe godt som både proteinkilde og søtning i smoothie!

Prøv også å blende jordbær yoghurten sammen med noen jordbær. Fordel massen i is former og frys.

Protein is – NAM!

 

I morgen arrangerer jeg i samarbeid med Synnøve Finden en skikkelig kul instagramkonkurranse! Du kan vinne de populære trenings strikkene fra Abilica! Så ikke nøl med å titte innom – jeg heter desireeandersen også på Instagram!

 

Stort Smil

Desiree

 

30. mai 2017 | Ernæring, Livsstil