Kan du gjøre 37 678 personer fornøyd?

15. januar 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

I morgen begynner syvende runde av FIT på 30 dager. 37 678 personer samlet i en FB gruppe med tilgang til et 30 dagers gratis Onlineprogram med 4 ukers kostplaner, oppskrifter, treningsopplegg og treningsvideoer!

Jeg har gjort dette mange ganger, jeg er alltid forberedt på mengden jobb det er både før og etter, men jeg glemmer det liksom fra gang til gang allikevel! Heldigvis, for hadde jeg ikke gjort det så tror jeg at jeg hadde sluttet med runde en 😉 Men det er så gøy, og så givende, at et par dager med høye skuldre klarer jeg før alle føler de har fått den informasjonen de trenger.

Tilbakemeldinger fra tidligere runder blir alltid med meg til neste slik at ting kan bli ennå bedre. Jeg vet at man ikke kan gjøre 37 678 mennesker fornøyd! Det vil alltid være noen som dette ikke passer for, men det er faktisk det jeg streber for!

Dette er grunnen til at FIT på 30 dager ikke ligger på bloggen min, men et eget nettsted. Tidligere deltagere følte at det ble forvirrende når det lå på bloggen, fordi bloggen min er jo ikke FIT på 30 dager. Det postes masse der som ikke har noe med det å gjøre.

Lesere som ikke gikk på FIT på 30 dager følte også at dette fikk for mye fokus i ukene det pågikk, så løsningen ble:

-Lukket FB gruppe for å få tilgang til nettsiden, og mulighet til hjelp og veiledning

– Egen nettside for FIT på 30 dager.

Ønsker fra tidligere deltagere er også grunnen til at du i år får FIT på 30 dager som PDF hefte som du kan printe ut eller lagre på PC/mobil!

Tilgangen til nettsiden stenger jo etter fire uker, og på denne måten kan du beholde opplegget i ettertid. Mange synes også det er litt enklere med papir enn data når man skal finne oppskrifter osv hjemme.

Jeg håper dere er fornøyd med årets runde! Kanskje ikke alle 37 678, men de aller aller fleste.

Kan du fremdeles rekke å melde deg på? Ja det kan du HER

Stort Smil

Desiree

15. januar 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (3)

  1. Gledes til oppstart. Vi er en familie på 6, 2 voksne og 4 barn, og alle følger middagsplan, mor følger hele planen:-). Alltid spennende middager, noen tar vi med oss videre, andre blir m den ene gangen. Har vært med på alle rundene og vil si tusen takk for et flott opplegg og flott innlegg i blogg. Du gjør en knall jobb, har hærlige oppskrifter som er enkle å følge. Tipptopp

  2. Jeg er påmeldt, og gleder meg til disse 4 ukene 😀 jeg er hovedsaklig med fordi jeg trenger et detaljert opplegg å følge, jeg har en tendens til å ikke få det til hvis det legges opp til at jeg må gjøre ting som jeg selv vil.

Comments are closed.