Gjesteblogg; Gikk vi ned 5kg på 4 uker?

Reklame 14. april 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen

egen reklame

APPLE HERGOOGLE HER

 

Så gjør jeg som dere har ønsket og kjører i gang – EN

SISTE RUNDE av 5kg ned på 4 uker! Ja, du leste riktig. Dette blir siste gang dette kurset arrangeres! 

For når nye www.fitfocus.no lanseres i mai/juni er det med et helt nytt onlinekonsept! Som jeg gleder meg vanvittig mye til å dele med dere. Enn så lenge holder jeg kortene inntil brystet, men kan avsløre at flere av online kundene mine allerede har vært igjennom både treningsplanen og kostholdsplanen med gode resultater!

Men, mandag 20. april går altså siste runde av 5kg ned på 4 uker av stabelen! Og bare det siste døgnet har over 1000 motiverte damer meldt seg på! Det er så klart også mange spørsmål. Derfor har jeg  lyst til å dele noen resultater og erfaringer fra en tidligere runde!

Og hvis du har lyst til å være med finner du mer info og link til påmelding HER

Jeg er bare så utrolig stolt av denne gjengen, og så utrolig glad for de opplevelsene de har, og jeg håper de kan inspirere andre til å forstå at Det kan gjøres lett å leve sunt ❤

Resultater fra uke 1!

Resultater fra uke 2

Take it away Gro!

Hei fine blogglesere.

Jeg heter Gro Åsne, og er så heldig at jeg får lov til å bidra her med et lite gjesteinnlegg.

Min hverdag består av sønnen min på snart 5 år, jobben min som pedagogisk leder i en barnehage, og diverse hobbyer jeg finner det for godt å holde på med. Vi er en aktiv liten familie på to, som er glad i å være aktive.

For ca 3 uker siden dukket det opp et innlegg på FitFocuse sin side på facebook, med påmelding til et opplegg kalt 5 kg ned på 4 uker. Er det mulig da? tenkte jeg. Det hadde jo vært fantastisk, dette vil jeg være med på! Jeg var rask til å sende påmelding.

Det jeg er mest fornøyd med når det gjelder dette opplegget er ALT! Men jeg skal gå litt mer i detalj. Det at alt er lagt på et nivå som alle kan mestre liker jeg godt. Det handler om både det at maten er relativt enkel og rask å lage, ingen helsekostprodukter, og ikke minst er det lagt opp til at du ikke skal bruke en formue på mat.

Det andre jeg tenker på er at treningen er lagt opp på et nivå som kan tilpasses. På styrkeprogrammene opplyses det ofte om lettere alternativer til øvelser, og løpetreningen er også lagt opp etter forskjellige vanskelighetsgrader.


Treningsstudioet

Noe som har overrasket meg er hvor lett det er å følge kostholdsplanen.

Jeg hadde sett for meg at dette ble en stor utfordring, både fordi jeg spiser mange av dagens måltider i barnehagen sammen med barna, og fordi jeg har en 5-åring som også skal spise maten jeg lager her hjemme, jeg ønsket ikke å lage to forskjellige middager til oss. Men dette har gått overraskende bra, så lenge jeg har en fast plan, der det står skriftlig hva jeg skal spise, har jeg klart å forholde meg til dette.

For meg som alenemor er det begrenset med muligheter til å komme seg ut på løpetur etter jobb (ja, jeg gleder meg til han kan sykle mens jeg løper, dessverre stoler jeg ikke nok på balansen hans til at jeg tør å ha han meg ut i trafikken enda).

Da er det veldig fint at det går ann å ta en styrkeøkt hjemme på stuegulvet i stedet, og heller ta løpeturen en dag det passer bedre. En plan er viktig, og godt å ha og forholde seg til, men også fint at man kan sjonglere aktiviteter ettersom det passer i hverdagen. I tillegg er det listet opp alternativer til løping, så man finner alltid noe man kan gjennomføre.

Så ? til slutt, forventninger vs resultater.

I påmeldingen skrev jeg at målene mine var å gå ned 5 kg, etablere faste treningsvaner, og lære mer om kosthold.

I skrivende stund har vi gjennomført 2 av 4 uker, og jeg må så absolutt si at jeg er på riktig vei. Vekta viser -2,5 kg, og i dag (lørdag) har jeg trent sammen med ei venninne.

Lørdagstrening var ikke akkurat det som var høyest prioritert tidligere! Jeg har også lært å sette sammen et måltid på egen hånd, og stole på at det er riktig i forhold til mengde og sammensetning, noe jeg ikke hadde nok kunnskap til å kunne gjøre tidligere.

Jeg kjenner i hverdagen at jeg er i bedre form, jeg orker mer, og er lettere.

Jeg vil si at programmet «5 kg ned på 4 uker» absolutt har stått til mine forventninger! Her får man tett oppfølging, gode kostholds- og treningsplaner, og god støtte fra facebookgruppen. DET FUNKER FOR MEG 😊

Tusen hjertelig takk, Desiree, for at jeg fikk bli med!

Og hvis du har lyst til å være med finner du mer info og link til påmelding HER

Reklame 14. april 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (1)

  1. Hordan er det å følge dette programet hvis en ikke kan løpe? Finnes det alternativer som sykling, svømming eller gåing

Comments are closed.