Fylt svinekotelett med chilli frittes

18. juli 2015 | Middag

Svinekoteletter er både billig og sunn sommermat.

Kanskje litt kjedelig helt naturelle, men det skal ikke så mye til for å sprite disse opp noen hakk!

Til to personer trenger du

 

2 tykke koteletter

80 g fersk mozzarella

6 skiver chorizzo eller annen sterk spelepølse

4 strivmlet spekeskinke (kan sløyfes)

 

1 stor søtpotet

Olje

Flaks salt

Chili krydder

 

Sett ovnen på 220 grader.

 

Skrell og kutt opp poteten. Hell over olje, salt og chillikrydder – etter egen smak.

Inn i ovnen i 20 minutter

I mens

 

Lag et snitt i kotelettene på langs.

 

Fyll snittet med ost og spekepølse. Surr så koteletten min spekeskinke og fest med en tannpirker.

Brunes på begge sider i en varm panne.

 

Nå tar du potetene ut, skru ovnen dem til 180 grader og sett inn kotelettene i 15 minutter.

 

Kutt opp litt grønn salat med tomater og rødløk.

Etter 15 min tar du kjøttet ut og sette potetene inn igjen.

De trenger kun 2 minutter under grillen så er de perfekt!

Jeg skal innrømme at herligheten fikk følge av ferdiglaget chilibernaise fra Meny. Fredag er fredag!

 

Senere i dag titter jeg fordi for å dele sukkerfri, sunn, proteinrik og nesten hjemmelaget iskremsandwich – kun 2 ingredenser.

 

Rundstykkene du nå finner på snap (desireeandersen) kommer til frokost i morra.

 

Desiree


18. juli 2015 | Middag

Kommentarer (2)

  1. Du er så flink til å lage god mat 🙂 Det så jo rett og slett godt ut 🙂

Comments are closed.