Svinekoteletter er både billig og sunn sommermat.
Kanskje litt kjedelig helt naturelle, men det skal ikke så mye til for å sprite disse opp noen hakk!
Til to personer trenger du
2 tykke koteletter
80 g fersk mozzarella
6 skiver chorizzo eller annen sterk spelepølse
4 strivmlet spekeskinke (kan sløyfes)
1 stor søtpotet
Olje
Flaks salt
Chili krydder
Sett ovnen på 220 grader.
Skrell og kutt opp poteten. Hell over olje, salt og chillikrydder – etter egen smak.
Inn i ovnen i 20 minutter
I mens
Lag et snitt i kotelettene på langs.
Fyll snittet med ost og spekepølse. Surr så koteletten min spekeskinke og fest med en tannpirker.
Brunes på begge sider i en varm panne.
Nå tar du potetene ut, skru ovnen dem til 180 grader og sett inn kotelettene i 15 minutter.
Kutt opp litt grønn salat med tomater og rødløk.
Etter 15 min tar du kjøttet ut og sette potetene inn igjen.
De trenger kun 2 minutter under grillen så er de perfekt!
Jeg skal innrømme at herligheten fikk følge av ferdiglaget chilibernaise fra Meny. Fredag er fredag!
Senere i dag titter jeg fordi for å dele sukkerfri, sunn, proteinrik og nesten hjemmelaget iskremsandwich – kun 2 ingredenser.
Rundstykkene du nå finner på snap (desireeandersen) kommer til frokost i morra.
Desiree
Du er så flink til å lage god mat 🙂 Det så jo rett og slett godt ut 🙂
Det der så skikkelig godt ut! Må prøves 😀