FYLT SØTPOTETSKINN | real comfortfood

6. februar 2020 | Oppskrifter

APPLE HER GOOGLE HER

Denne oppskriften ble første gang publisert på bloggen i 2014! Og om du klikker deg inn på den gamle oppskriften HER ser du fort hvorfor jeg tenker at en så god oppskrift fortjener en oppdatering!

Matblogging var ikke akkurat fokuset mitt den gangen, ikke var jeg spesielt god på å ta bilder heller, men på tross av dette så er denne oppskriften en av de mest populære middagsoppskriftene som har vært med på FIT PÅ 30 DAGER – online!

Den er kanskje en av de mer tidskrevende oppskriftene jeg har, MEN du kan fint bake søtpotetene dagen før! Da tar denne middagen maks 20 minutter å lage!

Ingredienser

  • 1 liten søtpotet per person
  • 1 kyllingbryst per person
  • 1 paprika i valgfri farge per person
  • 1 dl revet ost per person
  • Tacokrydder

Fremgangsmåte

  • Del søtpoteten i 2 og bak den i ovnen på 220 grader i 30 minutter (kan gjøres dagen før)
  • I mens del opp kylling og paprika. Stek disse i litt olje og krydre med tacokrydder.
  • Når søtpoteten er ferdig bruker du en spiseskje til å skrape ut 2/3 av søtpotetkjøttet.
  • Rør dette inn i kylling og paprikamiksen og ha blandingen tilbake i skallene.
  • Topp med ost og stek videre i ovnen i 5 minutter hvis søtpoteten er varm – i 10 minutter hvis du tilberedte søtpoteten dagen før!

Lite tips: disse kan faktisk fint spises kalde. Så har du 1/2 søtpotet til overs er disse supre å ha med i matboksen!

Stort Smil

Desiree

6. februar 2020 | Oppskrifter