egen reklame
Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER
Yes, vi kan ikke bare dele oppskrifter på søte og sunne saker her inne 😉 Men akkurat nå har hjernen min vært innstilt på julegodter og snop så lenge at det er fort gjort at det går den veien.. Mandag er deadline på årets søte og sunne juleoppskrifter til Sunkost, og da – da gleder jeg meg til å ta fatt på flere middagsretter her inne!
Heldigvis var nye oppskrifter til fitfocus.no ferdig utviklet for flere måneder siden. Har bare ventet på tid til å ta bilder. Og da drypper det jo litt nytt inn på bloggen også.
For en stund tilbake lagde jeg lynbakt søtpotet med tex mex fyll, men siden ikke alle er like glad i søtpotet tenkte jeg å teste samme oppskrift i snacks paprika. Veldig fornøyd med resultatet!
Til 4 personer trenger du:
Ingredienser
- 4 snackpaprika
- 400 g karbonadedeig
- Olje
- 1 ss tacokrydder
- 1/2 boks hakkede tomater
- 1 dl oksebuljong
- 150 g kidneybønner
- 50 g revet cheddar
- Salt
- Pepper
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader.
- Stek karbonadedeig og tilsett tacokrydderet.
- Tilsett hakkede tomater og buljong, og la det småkoke i 3 minutter.
- Ha i kidneybønnene.
- Del paprikaene på langs og fjern kjernen.
- Fordel fyllet i paprikaene og topp med revet ost.
- Stekes i en ildfast form, midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Server med kesam, avokado og litt grønn salat om du vil.
Stort Smil
Desiree