Fylt laksefillet med brokoli og grapefruktsalat

17. august 2015 | Middag

Om kombinasjonen grapefrukt og brokoli avskrekker deg, så prøv i det minste fisken! Enklere fiskemiddag enn dette får du nemlig ikke, og skulle du våge deg ut på salaten også så kan jeg forsikre deg om at den syrlige frukten er perfekt med den litt fete laksen!



 

Til 2 personer trenger du:

2 laksefilleter uten skinn

6 ss fetaost

1 brokoli

1 grapefrukt

3 ss olivenolje

1/2 ts sukker

Salt og pepper

 

Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader.

Mos fetaosten med en gaffel.

Snitt laksen på langs og fyll snittet med osteblandingen.

Fisken skal stekes i 15 minutter

 

Sett over en kjele saltvann og kutt opp brokolien i små, små buketter.

Når vannet fosskoker har du dem i i 30 sekunder.

Hell av vannet og slå over kaldt vann.

 

Skrell grapefrukten, sørg for å få bort alt det hvite fra skallet.

Skjær så ut båtene, men la fruktveggen stå igjen.

Denne presser du resten av grapefruktsaften ut av. Miks denne med olje, sukker, salt og pepper.

Hell dressingen over brokolien og bland i grapfrukten.

 

Fisk ferdig fiskemiddag på 20 små minutter.

Vi serverte middagen med litt godt brød og smør til.

 

Stort Smil

Desiree

 

 


17. august 2015 | Middag

Kommentarer (5)

  1. Vi prøvden denne laksen i dag og den var skikkelig digg. Takk for tipset om festaost inni. 🙂 Chris

Comments are closed.