FYLT KYLLINGBRYST | servert med bønnesalat med blåbær og rødløk

3. mai 2018 | Middag

reklame: FITFOCUSE matkasse

 

God morgen folkens!

Utrolig gøy at så mange allerede har lastet ned mitt nye oppskriftshefte SØTE & SUNNE FESTKAKER. Denne gangen er ikke kakene bare sukkerfri, men hefte inneholder også flere glutenfrie alternativer. Alt etter deres ønsker 😉

Vi går nå med raske skritt mot sommeren, og jeg jobber på spreng for å utvikle nye, sommerlige oppskrifter til matkassen min. Elsker sommermat! Jeg er som alltid åpen for innspill, så om du har noen ønsker – del!

Oppskriften jeg skal dele i dag er fra sist ukes meny i Fitfocuse Matkasse,men smakfull, lett og sommerlig er den så absolutt!

TIL 4 PERSONER TRENGER DU:

Ingredienser

  • kyllingbryst
  • 100 gram  kremost med urter
  • 400 gram aspargesbønner
  • 1 stk rødløk
  • 1 pakke tobladssalat
  • 1 pakke blåbær
  • salt
  • pepper
  • olje

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 grader.

  2. Skjær et snitt i hvert kyllingbryst, og fyll kyllingen med kremosten. Krydre kyllingen med salt og pepper, og legg den i en smurt ildfast form. Stek formen i ovnen i ca. 25 minutter.

  3. Kok opp vann i en kjele, og kok aspargesbønnene i 2-3 minutter. Avkjøl aspargesbønnene i iskaldt vann.

  4. Bønnesalat: Kutt rødløken i tynne skiver, og skyll salaten i kaldt vann. Bland salaten, rødløken, aspargesbønnene og blåbærene i en serveringsskål, og vend inn litt olje, salt og pepper.

LYST TIL Å TESTE MATKASSEN MIN?

LES MER ELLER BESTILL Fitfocuse Matkasse

 

Stort Smil

Desiree

3. mai 2018 | Middag