Fylt kylling med tomat og brokolisalat

9. juni 2015 | Middag

På søndag var jeg på marked og fikk med meg en deilig blandig av gule plommetomater og forskjellige sorter små, røde tomater. Så det var liten tvil om at middagen skulle innvolvere tomater! Og farger!

Det er litt sånn med meg. Jeg finner tilbehøret først. Så til tilbehøret serverte vi ostefylt kyllig, snurret i bacon. En så mager middag tåler nemlig litt ost og bacon.

 

Til to personer trenger du

2 kyllingfiletter

100 gram blåmuggost eller brie

4 skiver bacon

 

Slik gjør du

Sett oven på 180 grader.

Bank kyllingfiletten litt flat med kjøtthammer eller bunn av en kjele

Legg osten på og rull sammen, svøp bacon rundt

 

Inn i ovnen i 20 minutter

I mens setter du over en kjele med salt vann

 

Kutt opp brokoli i små, små buketter.

Når vannet fosskoker heller du disse oppi vannet i ca 30 sekunder. Ta kjelen av varmen og hell av vannet, men ikke hell på kaldt vann.

 

Kutt opp tomater (du kan bruke bare røde) og rødløk. Bland sammen med brokolien. Nammis!

 

Vi serverte middagen med godt brød til.

 

Vinneren av instagram konkurransen er kåret.

Jeg hiver meg straks rundt for å kåre vinner av Wilfa konkurransen også. Dette kommer i kommentarfeltet på facebook.

 

Stort Smil

 

Desiree

 


9. juni 2015 | Middag

Kommentarer (3)

  1. Brit: sendt melding til vinneren 🙂 det var miriam_austgaarden 🙂 liker ikke bilder på kontoen min som ikke matcher de andre :p

Comments are closed.