Fullkroppsprogrammet du kan gjøre hjemme. Vet du hvorfor jeg alltid starter uka med et fullkroppsprogram?

25. april 2016 | Trening

 

Hei mandagen, og for en mandag det har vært!

Dere som følger meg på snap har sett at jeg er på det glade sørlandet! Etter 3 nervøse timer i bil! Med sommerdekk i snøstorm og minusgrader! Hjelp! I dag har jeg holdt matkurs for en herlig gjeng. I morgen er det fotoshot som står på agendaen. Det gjør meg nesten mer nervøs enn sommerdekk på snø!

Enn så lenge er jeg godt installert på Scandic dyreparken og skal straks ned å sjekke treningsrommet! Vær mandag trener jeg fullkroppsprogram – alltid!

Hvorfor det og underkropp eller kondisjon?

Svaret på det er enkelt! 

For at styrketrening skal ha en god effekt burde musklene nemlig belastes minst to ganger i løpet av en uke. Og på denne måten føler jeg at jeg sikrer meg en god treningsuke. Om ting ikke går etter planen så må jeg nemlig bare skvise inn en økt til. Og det skal jeg alltids klare på en eller annen måte!

 

Et lite bud på fullkropps- program du kan gjøre hjemme får du her.

Her jobber du på tid, ikke repetisjoner. Vær video fullføres 2-4 ganger uten pause før du går videre til neste video.

 


 


 


Jeg deler min økt på snap! Navnet er Fitfocuse

 

Stort smil

Desiree


 


25. april 2016 | Trening

Kommentarer (4)

  1. Hei!Så kjekt program! 😀 Men hva mener du med at en jobber på tid og ikke repetisjoner? Hvor lang tid skal jeg bruke på hver film/økt?Mvh Cecilie 🙂

  2. Hei! Prøvde dette programmet på treningssenteret i dag, og det var veldig effektivt! Brukte da en kettlebell isteden for baggen du bruker. Den eneste øvelsen som da ble litt vanskelig var «Haylow» (Første øvelse i sett 3). Har du noen forslag til andre hjelpemidler enn en bag/sekk man kan bruke? prøvde også litt med en manual. Eller evt en annen tilsvarende øvelse? 🙂

Comments are closed.