Frokostsalat med vanilje og kanelkrem

29. juli 2015 | Frokost

Jeg hadde aldri i min villeste fantasi gjettet at treningsøkten jeg delte på snap (Fitfocuse) i går skulle få så stor oppmerksomhet! Nesten litt flau over min lille stuegulvstabata på 16 minutter, selv om den er effektiv nok! Jeg er støøøøl i dag! Men  i dag har jeg altså funnet på noe litt mer fancy noe, som da blir delt på snapchat!

 

Akkurat nå er det frokost som står på menyen!Selve salaten kan du jo komponere som du selv vil. Jeg har brukt

1/2 rød grapefrukt

1 aprikos

Blåbær

Bringebær

 

Til kremen trenger du

1 beger vaniljeskyr

2 ts kanel

 

Mikses og nytes.

 

Skyr er en flott proteinkilde og kombinasjonen vanilje og kanel må ikke undervurderes! I tillegg til smaken har kanel en veldig positiv innvirkning på blodsukkeret, så her har du en enkel, sunn og skikkelig god start på dagen.

Ideelt sett burde det hvert litt hakkede mandler på denne, kroppen trenger nemlig litt sunt fett dagen igjennom, men her i huset var det tomt.

 

Trøtt Smil

Desiree


29. juli 2015 | Frokost

Kommentarer (3)

  1. åh, dette så helt sinnsykt godt ut! 😀 håper du får en superduper dag! <3

Comments are closed.