FROKOSTMUFFINS | med smak av gulrotkake

27. januar 2018 | Frokost

Hei lørdag!

Denne helgen er jeg noe så sjeldent som alene hjemme. Det er mye jeg kunne ha gjort. Slengt meg på sofaen og sett noen serier for eksempel, men for å være ærlig nyter jeg bare å kunne kommer litt i forkant på en del prosjekter og deadlines, teste ut nye oppskrifter til bloggen og online programmer, og det å kunne jobbe i et litt roligere tempo.

Jeg har lenge hatt lyst til å lage en ny frokost oppskrift til bloggen, og nå har jeg endelig tid til det. En av bloggens mest populære oppskrifter er 150 kalorier Powermuffins.

Og med utgangspunkt i den oppskriften har jeg nå laget en ny muffins med smak av gullrotkake. Uten sukker, proteinrik og fiberrik.

Til 6 store muffins trenger du:

Ingredienser

  • 2 dl grovt speltmel
  • 1 dl lettkokte havregryn
  • 2 egg
  • 2 dl gresk yoghurt med vaniljesmak
  • 5 ss fiber sirup gold eller honning
  • 2 store, raspede gulrøtter
  • 1 ss kanle
  • 1 ss kardemomme
  • 1 ts bakepulver

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 grader over/undervarme
  2. Bland sammen alt det tørre
  3. Mos sammen egg og gresk yoghurt
  4. Bland det våte, tørre og gulrøttene
  5. Fordel i 6 store muffinsformer
  6. Stekes i 20 minutter

Jeg pyntet mine med kokoschips.

I morgen klokken 10:00 går jeg live på FB siden til Fitfocuse. Jeg skal vise deg hvordan du kan lage sunn juice, med riktig forhold mellom frukt og grønnsaker – I EN BLENDER. Håper vi sees 🙂

 

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

27. januar 2018 | Frokost

Kommentarer (1)

  1. Hei! Hvor mange skal man spise til frokost? Og skal det bare være muffins? Eller noe yougurt oxo?

Comments are closed.