FROKOSTMUFFINS | med smak av chai og sjokolade – uten sukker

Reklame 22. februar 2021 | Frokost, Oppskrifter | Skriv kommentar

egen reklame

Kjøp bøkene mine hos Ark.no HER

Da har denne bloggeren kommet seg tilbake på jobb etter litt ufrivillig ferie, etterfulgt av faktisk ferie! En mini uke på fjellet var akkurat hva denne damen trengte, etter 3 hektiske måneder uten fri…

Man kan elske jobben sin herifra til månenen, men alle trenger faktisk å koble av inni mellom!

Men nå er jeg tilbake. Full ladet og klar for nye tak. Speaking off! I da ble siste middagsrett til bok nummer 4 fotografert!

Det er bare å glede seg til høsten sier jeg!

 

Ellers så har jeg noen deilige frokostmuffins å by på i dag. Disse har jeg faktisk ruget på i noen måneder nå, så veldig gøy å endelig kunne dele oppskriften!

Til 9 store muffins trenger du:

Ingredienser

  • 4 mellomstore godt modne bananer
  • 0,5 dl kokosolje
  • 0,5 dl honning / sukrinsirup gold
  • 2 egg
  • 1 ts vaniljepulver
  • 3 dl valgfritt mel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 1 ts kanel
  • 1/2 ts kardemomme
  • 1/2 ts tørket ingefær
  • 1 klype salt
  • 2 dl hakket mørk sjokolade

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 180 grader.
  • Mos bananene i en bolle og rør inn resten av de våte ingrediensene.
  • Tilsett alle de tørre ingrediensene og rør inn sjokoladebitene til slutt.
  • Fordel røra i muffinsformer.
  • Stekes midt i ovnen i ca. 25-30 minutter.

Anbefales på det sterkeste 🙂

 

Stort Smil

Desiree

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.