egen reklame
Kjøp bøkene mine hos Ark.no HER
Da har denne bloggeren kommet seg tilbake på jobb etter litt ufrivillig ferie, etterfulgt av faktisk ferie! En mini uke på fjellet var akkurat hva denne damen trengte, etter 3 hektiske måneder uten fri…
Man kan elske jobben sin herifra til månenen, men alle trenger faktisk å koble av inni mellom!
Men nå er jeg tilbake. Full ladet og klar for nye tak. Speaking off! I da ble siste middagsrett til bok nummer 4 fotografert!
Det er bare å glede seg til høsten sier jeg!
Ellers så har jeg noen deilige frokostmuffins å by på i dag. Disse har jeg faktisk ruget på i noen måneder nå, så veldig gøy å endelig kunne dele oppskriften!
Til 9 store muffins trenger du:
Ingredienser
- 4 mellomstore godt modne bananer
- 0,5 dl kokosolje
- 0,5 dl honning / sukrinsirup gold
- 2 egg
- 1 ts vaniljepulver
- 3 dl valgfritt mel
- 1,5 ts bakepulver
- 1 ts kanel
- 1/2 ts kardemomme
- 1/2 ts tørket ingefær
- 1 klype salt
- 2 dl hakket mørk sjokolade
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 180 grader.
- Mos bananene i en bolle og rør inn resten av de våte ingrediensene.
- Tilsett alle de tørre ingrediensene og rør inn sjokoladebitene til slutt.
- Fordel røra i muffinsformer.
- Stekes midt i ovnen i ca. 25-30 minutter.
Anbefales på det sterkeste 🙂
Stort Smil
Desiree