FROKOSTCOOKIES | sunn frokost på maks 15 minutter

Reklame 12. juli 2022 | Frokost, Oppskrifter

egen reklame

Les mer og meld deg på HER

 

Min neste bok, FIT PÅ 15 MINUTTER, inneholder både oppskrifter som tar maks 15 min å lage og effektive treningsprogrammer. Men personlig vil jeg si at det er oppskriftene og kostholdsdelen som gjør boka helt unik!

For i tillegg til 4 ukers kostplan, med handleliste og oppskrifter som tar maks 15 minutter å lage, har jeg også laget et eget kapittel som viser deg hvordan du gjør de aller vanligste familiemiddagene, til sunne og næringrike måltider.

For så klart kan familien spise spagetti og kjøttdeig, kjøttkaker i brun saus og hamburger, på en enkel, sunn og blodsukkervennlig måte! Du trenger ikke å lage to middager i hjemmet!

Nå vil jo jeg argumentere at alle mine oppskrifter er familievennlige, akkurat som disse frokostcookiesene. Men jeg skjønner jo at du gjerne vil kunne fortsette å servere familiens favorittretter. Og det hjelper jeg deg med i denne boka!

Disse frokost cookiesene holder seg fint i en tett boks. Vi spiser dem opp på 3-4 dager, men jeg vet at de holder seg godt i opptil 2 uker.

Perfekt til en rask frokost, turmat, strandmat eller et raskt mellommåltid!

Til 15 cookies trenger du:

Ingredienser

 • 2,5 dl havregryn
 • 0,5 dl mel
 • 1 dl solsikkefrø
 • 0,5 dl gresskarfrø
 • 0,5 dl mandelflak eller hakkede mandler
 • 3 ss chiafrø
 • 0,5 dl tørkede tranebær eller rosiner
 • 0,5 dl hakket sjokolade
 • 1 ss kanel
 • 0,5 ts salt
 • 1 dl Sukrin Sirup gold eller honning
 • 5 ss nøttesmør (tahini, peanøttsmør eller mandelsmør)
 • 1 egg

Fremgangsmåte

 • Sett ovnen på 200 grader.
 • Start med å blande sammen alle de tørre ingrediensene.
 • I en annen bolle blander du sammen sukrin sirup, nøttesmør og egg. Hell så de tørre
  ingrediensene opp i bollen med de våte. Bland godt.
 • Form deigen til 15 små cookies.
 • Stekes midt i ovnen i 10-12 minutter.

Jeg har alt delt denne oppskriften på Instagram. Neste jeg deler fra boka blir en lunsj. Og ja, det tar 15 minutter å lage sunn lunsj til 3 dager!

Boka bestiller du hos Norli HER

 

Reklame 12. juli 2022 | Frokost, Oppskrifter