Første nyttårsdag var hele familien enige om at
nå
var det nok. Egentlig føltes det som om jeg aldri ville bli sulten igjen, men etterhvert som formiddagen skred frem ble det jo plass til mat allikevel, men nå skulle det være ordentlig mat.
Til 8 stk:
9 dl lettkokte havregryn.
7 egg
1 revet eple
1 god neve hakkede valnøtter
1 ts kanel
1 ts revet muskatnøtt
1/2 dl skummet melk
1 ts bakepulver
Alle ingrediensene blandes i en bolle, la det gjerne svelle litt.
Bruk en stor spiseskje for å legge bollene på et stekebrett.
Stekes på 200 grader i ca.15 minutter.
Disse blir litt søte så passer best til litt syltetæy, ost eller cottage cheese.
– Desiree
Hvor mange av disse kan man spise til frokost?
Helga-marie: jeg vil si en, sammen med proteinrikt pålegg og 2 dl magert meieriprodukt 🙂
Helga-Marie: må ikke ha melk nei 🙂 De er kjempe enkle å variere 🙂 kan brukes til alt! 🙂
Kan man bruke noe annet enn nøtter
Linda: du kan droppe dem 🙂
Anne: takk <3
De var kjempe gode!! Og så enkle å lage 🙂
Laila: liker at det er enkelt 🙂
Hei. Forslag til hva jeg kan bruke istedenfor egg
Anonym: mager kesam eller cottage cheese.
Hei!Er disse gode til å bruke sammen med salat til lunsj?Går de under lavkarbo?på forhånd, tusen takk for svar!
Mona: de er gode til salat, men det er ikke lavkarbo 🙂
blir mange spørsmål av meg 😉 men går det an å droppe bakepulver eller noe som kan erstatte?
line: du kan bare droppe det. Da blir de bare litt mindre luftige.
Er det en halv dl eller en halv liter? Synes det var så lite væske.
Linn: det er ikke noe væske i denne oppskriften 🙂
Skummet melk er vel væske?
Kan deigen lages kvelden før ? ?
Nina: ja, men er ikke noen forskjell om du bruker vann .
Anonym: ja 🙂
Hei, er det mulig å fryse disse?
Betina: ja 🙂
Kjempegode 🙂
Eva Borgersen: 🙂
Bente: de er goooode 😉