Frokost til å smile av.

26. februar 2015 | Livsstil

Denne frokosten er til å bli litt glad av.

Hvorfor?

Fordi den smaker friskt av sol og sommer, er mager, lett i magen, proteinrik og kjapp. Perfekt for meg som ikke er så glad i frokost i utgangspunktet, men vet at dagen får en mye bedre start, også mentalt, om jeg starter den på en sunn måte.

Denne bollen inneholder noen favoriter.

Den nye protein yoghurten, blandet ut i noen spiseskjeer cottage cheese, toppet med banan og granateple.

Mat man blir glad av

 

Blir du glad av sunn mat?

 

– Desiree


26. februar 2015 | Livsstil

Kommentarer (6)

  1. Hadde en lignende frokost idag – mager cottage cheese og proteinyoghurt men med bringebærsmak, og toppet med friske jordbær og hakkede mandler :-))) Kjempegodt:-)

  2. Takk for helt supre oppskrifter og treningstips. Siden din fikk meg virkelig i gang og jeg har blitt mye flinkere på hva jeg putter i munnen, selv om det kan være en stor utfordring å følge det helt slavisk i en hektisk hverdag. Ja blir veldig glad når jeg spiser sunn mat. Og etter å ha lest din blogg er jeg blitt helt avhengig av cottage cheese 😉 Fast frokost her er mager cottage cheese med mager kesam vanilje, litt korn og hakket valnøtter 😉

  3. Det ser kjempegodt ut! Jeg er et skikkelig frokostmenneske, og klarer ikke gå en dag uten å spise frokost 😀 Ha en kjempefin dag i dag 😀

Comments are closed.