FRISKE BÆR MED JORDBÆRKREM | 25 kalorier per porsjon

25. februar 2020 | Kveldsmat, Oppskrifter

APPLE HER GOOGLE HER

 

Jeg vet, jeg vet, det er den store pannekakedagen , og jeg burde benytte anledningen til å poste en ny pannekakeoppskrift! Men siden alle andre gjør det i dag – gjør jeg noe annet. Det er jo ikke sikkert at alle har lyst på pannekaker 😉

Jeg har sittet på denne oppskriften en stund nå. Enkel, søt, fluffy proteinkrem av kun 2 ingredienser. Oppskriften gir en stor bolle med krem, og hele bollen inneholder kun 99 kalorier. Man kan fint dele dette på 4 = 25 kalorier per porsjon. Men jeg spiser altså gjerne hele bollen selv!

Kremen kan også fryses ned, og blir da en deilig iskrem! Tips til sommeren sier jeg bare.

Ingredienser

  • 200 gram frosne jordbær
  • 2 eggehviter

Fremgangsmåte

  • La bærene tine litt på benken. De skal fremdeles være frosne, men litt myke slik at du kan mose dem.
  • Ha bærene og eggehvitene i en bolle. Finn frem elektrisk visp eller bruk ballongvispen på en kjøkkenmaskin.
  • Pisk på lav hastighet til blandingen ser ut som syltetøy. Øk hastigheten til maks. Etter 2-3 minutter begynner blandingen å bli til en fluffy krem. Jo lengre du visper jo mer fluffy blir den.

Jeg deler gjerne opp en frukt eller litt bær og har i bunn av et glass. Topper dem krem og litt nøtter. Skikkelig MOMS!

 

Stort Smil

Desiree

25. februar 2020 | Kveldsmat, Oppskrifter

Kommentarer (4)

  1. Vil fluffen bli ødelagt om man har i noe søtning, feks sukrinmelis el? Hilsen søtmoms deluxe 🙂

Comments are closed.