Friske bær med eggedosis; Søt, sunn og proteinrik kos du kan spise hver dag

30. mai 2016 | Godis og kaker

 

hei matbloggen min! Nå begynner det å bli en stund siden det har blitt postet en ny oppskrift her. Grunnen er noe så sjeldent at jeg har vært matlei! Ja, det skjer oss alle. Og det finnes ikke noe værre enn å være sulten, men ikke ha lyst på noe som helst. Jeg skal til å med innrømme at familien har måtte nøyes med en frossen pizza! En frossen pizza! Jeg tror ikke jeg har kjøpt en frossen pizza i voksen alder!

Men nå begynner inspirasjonen å komme tilbake. As we speak står det en brød deig til heving, og til middag i dag venter potet og purresuppe. Perfekt til lune sommerkvelder!

Middagen kommer nok på bloggen i morgen, i mens kan dere hygge dere med desserten som er så sunn at den kan spises hver dag. Friske bær med eggedosis. 

 

Til en person:

1 egg + 1 ss søtning (jeg bruker sukrinmelis)

Piskes til stiv eggedosis.

Enklere blir det bare ikke!

Jeg kan spise dette hver eneste dag!

 

Liker du eggedosis?

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

Notater:


#oppskrift


#sukkerfri


#proteinrik


#laktosefri


#glutenfri


30. mai 2016 | Godis og kaker

Kommentarer (16)

  1. Bær og eggedosis sammen har jeg aldri tenkt på før. Dette fikk jeg lyst til å teste ut 🙂 Ønsker deg en fin kveld videre!

  2. Eggedosis er sååå godt! og kan man gjøre det litt sunnere, så hvorfor ikke spise det i uken? herlig 😀

  3. Dette blir kveldskosen i kveld veit jeg!! Takk for nok ett supert tips!!Du inspirerer hver dag 🙂 KLEMS

  4. Hei Desiree.Jeg er nettopp ferdig med en diett som har vært ganske streng, har nå oppnådd ønsket vekt og trives endelig i kroppen min. Jeg vil nå fortsette med et sunt kosthold, men med rom for litt kos. Jeg er veldig inspirert av deg, og all den gode, men sunne maten du lager. Og all den baksten du har gjort sunnere. Jeg har laget meg et eget oppskrifthefte ut fra dine oppskrifter, som jeg gleder meg til å ta fatt i! Men jeg bare lurte på om du kunne fortelle meg noen hovedingredisenser som går mye igjen i både matlaginge, baksten og sunnere godis? Ting jeg bare burde ha i skapene mine. Hadde satt stort pris på svar. Ha en fin uke! Marte

  5. Hei, jeg leter etter oppskriften på bananbrød med kokos og nøtter. Bakte det forrige uke og det var så godt-). Finner dessverre ikke tilbake til oppskriften på bloggen din, kan du hjelpe meg?Christina

  6. Marte: Ting som går mye igjen er bakekakao, bakepulver, sukringold, mandler 🙂

  7. heia 🙂 det står 1 egg, skal plommen også være med? 🙂 æ trudde det bare va eggehvite som skulle <3fantastisk blogg, tusen hjertelig takk 🙂 ))

  8. lill øverås: Om man skal bruke både plommen og hviten kommer helt ann på 🙂

  9. Hei, takk for en inspirerende og positiv blogg! I forhold til egg; mange mener at man kun skal spise plommen rå da eggehviten inneholder et stoff (avidin) som binder og inaktiverer vitaminet biotin, inneholder enzymhemmere og kan medføre allergi/intoleranse. Har du noen formening om dette?

  10. Elin Danielsen: Alt med måte 🙂 intoleranser kommer ofte av overdreven bruk over lang tid i kombinasjon med andre ting 🙂

Comments are closed.