French toast muffin; sukkerfri og proteinrik

18. februar 2016 | Frokost



 

 

Min kjærlighet til alt som smaker kanelknuter vil ingen ende ta! Og jo enklere jeg kan få det til jo bedre! Disse er grove, sukkerfri, fettfattige og proteinrike. Og er helt supre til helgens late frokoster! Server dem lune, med frisk frukt, bær og litt gresk yoghurt! MOMS

Til 6 stykker trenger du:

 

1 lite grovt brød

6 egg

3 dl lett melk

4 ss kanel

4 ss sukrin gold

 

Slik gjør du:

Rør sammen egg, melk, kanel og sukrin.

Skjær av skropene og del brødet først i skiver så firekanter. Legg halvparten i væsken og dekk bitene godt til. Fordel dem så i muffinsformer, helst muffinsbrett. Gjør det samme med den andre halvparten av brødbitene. Du trenger ikke gjøre dette «pent». Bare dytt det ned i. Strø ennå mer kanel og sukrin på toppen.

Stekes på 180 grader i 25 minutter. Skru av ovnen, men la de stå i nye 10 minutter.

 

Tips: Disse kan du fint gjøre klar kvelden før og sette i kjølekspet. Klare til å sette inn i ovnen søndag morgen <3

 

Stort Smil

Desiree

 

Notater:


#oppskrift


#frokst


#sukkerfri


#kanelboller


#frenchtoast


#sukkerfri


#supergod


#familiemat

 


18. februar 2016 | Frokost

Kommentarer (6)

Comments are closed.