Min kjærlighet til alt som smaker kanelknuter vil ingen ende ta! Og jo enklere jeg kan få det til jo bedre! Disse er grove, sukkerfri, fettfattige og proteinrike. Og er helt supre til helgens late frokoster! Server dem lune, med frisk frukt, bær og litt gresk yoghurt! MOMS
Til 6 stykker trenger du:
1 lite grovt brød
6 egg
3 dl lett melk
4 ss kanel
4 ss sukrin gold
Slik gjør du:
Rør sammen egg, melk, kanel og sukrin.
Skjær av skropene og del brødet først i skiver så firekanter. Legg halvparten i væsken og dekk bitene godt til. Fordel dem så i muffinsformer, helst muffinsbrett. Gjør det samme med den andre halvparten av brødbitene. Du trenger ikke gjøre dette «pent». Bare dytt det ned i. Strø ennå mer kanel og sukrin på toppen.
Stekes på 180 grader i 25 minutter. Skru av ovnen, men la de stå i nye 10 minutter.
Tips: Disse kan du fint gjøre klar kvelden før og sette i kjølekspet. Klare til å sette inn i ovnen søndag morgen <3
Stort Smil
Desiree
Notater:
#oppskrift
#frokst
#sukkerfri
#kanelboller
#frenchtoast
#sukkerfri
#supergod
#familiemat
Nam så godt 🙂
Yummy!! Dette så virkelig godt ut altså 😀
Dette aå helt nydelig ut 🙂
Så godt, og de så utrolig fine ut!Dette må jeg prøve 😀
lillian: kneip 🙂
Odin lein: Sorry.. den er sukkerfri… Man får kjøpt sukkerfri melis 😉