Fra dette til dette!

19. juli 2016 | Kropp


/inneholder sponset produkt/

 

 

Mitt lille hårprosjekt har snart pågått i et år. Lang historie kort.

Jente med langt lyst hår farger håret mørkt og angrer…. Etter gjentatte avfarginger er håret så slitt at det må klippes kort. I perioder bruker hun extensions for å slippe de værste spareperiodene, men håret er fremdeles slitt, livløst og vokser sakte. Extensionsene gjør at hun mister mye av sitt eget hår, og det tynne, skadinaviske håret blir ennå tynnere.

Tilslutt skjønte jeg at jeg måtte gjøre grep, så for et halvt år siden gjorde jeg det.

Jeg sluttet å farge håret, jeg sluttet å føne det, jeg sluttet å vaske det mer enn to ganger i uka, jeg kuttet ned på bruk av rettetang og jeg begynte å bruke Miracle Serum fra MayBeauty

 

Serumet gjør håret myk og glansfult. – umiddelbart. 

Siden jeg vasker håret mitt sjeldent bruker jeg mye tørrshampo. Jeg elsker tørrshampo. Det gir de fine hårstråene mine mer fylde og håret mer volum. Det jeg ikke liker at at håret ser tørt og livløst ut. Og at det tørker ut håret mitt slik at hårstråene knekker… Her er hår serumet helt genialt! Tørrshampo i hårbund og en dråpe serum i tuppene. 

Ingen slitte tupper, mykt, tilbake til den lengden jeg liker og håret jeg har mistet har begynt å vokse tilbake!

 

Hvis du vil teste Miracle Serum får du 30% rabatt ved å gå inn på siden
HER

 

Stort Smil

Desiree


19. juli 2016 | Kropp

Kommentarer (15)

  1. Hei!Du skriver at du vasker håret sjeldent, mener du da at du ikke vasker det med shampo, eller mener du at du ikke vasker det i det hele tatt? Hvis du rett og slett vasker (les: «vanner») håret sjeldent lurer jeg på hvordan du kombinerer det med den aktive livsstilen din… Jeg blir såpass svett når jeg trener eller går tur at jeg må vaske håret etter endt tur/trening… Prøver å ikke bruke shampo mere enn ett par ganger i uka, men må altså vanne detta håret 😛

  2. En kollega fortalte om serumet fra MayBeauty! Takk for at du deler din erfaring og gir så bra tips!

  3. Jag är svensk men följer din blogg flitigt, köpte faktiskt alla produkterna från maybeauty i vintras när du först berättade att du använder dem. Sedan dess har jag nog beställt 5-6 gånger och verkligen använt alla produkter regelbundet. Har även en del vänner och kollegor som jag rekommenderat produkterna till och alla verkar vara väldigt nöjda! Nu kan vi fylla på med så bra rabatt, ska dela rabattkoden men mina vänner och kollegor också 🙂 Tack! Hoppas du får en bra sommar!

  4. Hei! Hvordan sleit extensions på håret? Har samme lengde som du hadde nå, måtte klippe det fordi det rett og slett falt av. Vurderer extensions..

  5. Du sier tørrshampo I hårbunnen og serumet I tuppene. Børster du ut tørrshampo eller hva?

  6. HANNE: De fra Batiste er gode, jeg bruker bare de 🙂 Bytter litt på hvilken jeg kjøper etter hvilken lukt jeg får lyst på, haha! De har også en egen tørrsjampoo som gir masse volum.. Det blir litt som å bruke sånn hårpudder for volum, men det er tørrsjampoo òg 😀 To fluer i en smekk: fresht hår og volum!

Comments are closed.