Mitt første trimester: Det tar på å være to i en kropp!

19. oktober 2017 | Sprekere Mamma & Baby

Så kom innlegget som kanskje er en overraskelse for noen, men «hva var det jeg sa» for andre.

Jeg har mange grunner for å vente så pass lenge med dette innlegget, den magiske 12 ukers grensen var over for noen uker siden, men grunn nummer 1 er at jeg ikke ville dele det på bloggen før det rent faktisk var noe å dele!

Første trimester er ikke så spennende eller begivenhetsrikt for andre enn den gravide. For når den første gleden over to, (eller er det en?) blå streker på graviditetstesten har lagt seg skjer det jo egentlig ikke så mye. Hvis man ser bort ifra kvalme og oppkast døgnet rundt i 12 uker, kombinert med ekstrem tretthet. Tretthet er kanskje ikke så rart når et ganske sunt kosthold blir erstattet av lyst brød med gulost og potetgull i flere uker… Men det har altså vært status siden jeg var 2 uker på vei..

Så, ja.. Det har ikke vært mye sunn og spennende mat på blogg eller snapchat de siste månedene, ikke veldig mye trening heller.

 

Akkurat dette har jeg tatt veldig hardt. Sunn mat og en aktiv livsstil er ikke bare noe jeg gjør, det er en stor del av den jeg er! Dessuten har jeg hele tiden sett for meg et aktivt svangerskap og er så klart opptatt av at den lille i magen skal få best mulig næring! Men alt går ikke alltid etter planen.

Nå ser det heldigvis ut som at det hele holder på å snu! Kvalmen begynner å bli håndterbar, jeg er flinkere til å porsjonere ut energien min og jeg håper at trening kommer på planen igjen om ikke så alt for lenge! Det er utrolig mange fordeler ved å holde seg i god form gjennom svangerskapet, men for meg handler det like mye om gleden ved å være i aktivitet!

Hva skjer med bloggen nå?

Bortsett fra et par stille dager fra meg innimellom tror jeg ikke bloggen har vært noe annerledes de siste par månedene enn den pleier å være? Kanskje litt mindre mat, men nå som matlysten min er på vei tilbake har jeg helt klart tenkt til å gjøre noe med det!

Jeg tror heller ikke dere skal forvente hyppige gravid oppdateringer, men jeg kommer helt klart til å dele mer stoff om kosthold og trening for gravide. Rett og slett fordi jeg synes den type informasjon er for lite tilgjengelig! Det ligger en del på bloggen fra før av, men jeg ønsker å sette det i bedre system.

Vi gleder oss masse til tiden som kommer!

Stort smil

Daniel og Desiree

 

19. oktober 2017 | Sprekere Mamma & Baby

Kommentarer (5)

  1. Gratulerer så mye til dere begge to! Så utrolig hyggelig!! Det har jo ant meg veldig, utrolig koselig at mistanken var reell ☺️
    Ta vare på deg selv ❤️

  2. Gratulerer så masse med et kommende vidunder Det er vel som du sier kanskje ingen stor overraskelse for endel av oss som følger deg jevnlig, men selvfølgelig like gledelig nyhet likevel Nyt den fine, rare, litt slitsomme og magiske tida ❤️

  3. Så hyggelig! Gratulerer så mye. Det er ingen selvfølge å derfor ekstra hyggelig når det skjer!

Comments are closed.