Desiree Andersen

For første gang på 4 år!

18. februar 2017 | Uncategorized

I disse dager er det et år siden jeg sluttet å jobbe fulltid på et treningssenter og bestemte meg for å satse på bloggen og eget firma. I april er det fire år siden jeg startet desireeandersen og denne helgen er faktisk første gang siden oppstart at jeg har gjort noe de aller, aller fleste tar for gitt! Jeg har tatt meg en dag fri!

I fire år har denne bloggen blitt oppdatert vær eneste dag, og helst flere ganger om dagen. Syv dager i uken har jeg vært tilgjengelig på alle sosiale medier. Jeg har svart på kommenterer og mail vær eneste dag og til alle døgnets tider.

Jeg fikk en mail fra en bloggleser som har fulgt meg lenge her om dagen. Hun syntes det var trist at jeg ikke lengre svarte alle som sender meg PM på Facebook lengre. At nå som jeg har blitt så «stor» så sluttet jeg med det. Det er ikke tilfelle, men fra jeg startet bloggen for fire år siden og frem til nå har det kommet flere sosiale medier på banen, og jeg er fremdeles bare en person som prøver å ha en normal arbeidsdag i et unormalt yrke!

Når jeg startet bloggen fikk jeg kun henvendelser via kommentarfelt på blogg og FB + noen FB meldinger i ny og ne. I dag er det kommentarer og henvendelser på snapchat, Intagram, mail, kommentarfelt og meldinger på FB, vi snakker om flere hundre om dagen. Jeg er fremdeles bare en person, og da synes jeg det er greit at de som velger å sende meg melding på FB blir informert om at jeg prøver å lese alle, men at om det er noe viktig så er det lurest å sende mail, og at om det er et generelt spørsmål kan det stilles i kommentarfeltet.

Jeg bruker mye av min arbeidstid på å «lære» andre at det ofte er viktig å sette grenser. Og være tydelig ovenfor deg selv hva du har lyst til å gi andre og hva det er greit at andre kan forvente av deg. At det å kommunisere evne, krav og forventninger er en positivt ting.

Jeg ønsker ikke å være mindre tilstede, tvert i mot, jeg ønsker å kunne være ennå mer tilgjengelig. Og tydelig kommunikasjon er en del av det!

Jeg skal også bli flinkere til å ta meg fri. Jeg jobber hver dag fra 7 til 16:30, og i helgene pleier jeg å stå opp før resten av familien for å få unna jobb før vi skal gjøre ting sammen. I tillegg til det er jeg «på» andre sosiale medier fra jeg står opp til jeg legger meg – og jeg elsker det! Men jeg håper på å kunne finne en bedre balanse mellom jobb og fritid. Familien trenger det, og jeg tror det vil gjøre meg ennå bedre i jobben min!

 

Stort Smil

Desiree

Desiree Andersen

 

18. februar 2017 | Uncategorized