Forelsk deg i din egen livsstil!

5. februar 2016 | Motivasjon


/inneholder reklame/

 

I dag er ordet helse forbundet med så utrolig mye negativt. Det er kanskje ikke så rart fordi mange av oss har en dårlig helse eller er i risikosonen for å få det. Hvor vi enn snur oss får vi høre om hvor inaktive vi er og hva vi ikke burde spise. Det er kanskje heller ikke så rart, for vi er inaktive, vi spiser dessverre litt for mye av det vi burde spise mindre av, muskel og skjelettplager er en av de største grunnene til sykemelding og vi dør oftere som følge av livstilsykdommer. Helsen er i en negativ trend.


Helse er for meg et gledens ord. For meg handler det om alle de gode tingene jeg kan gjøre for meg selv. 

Det er min egen lille godtebutikk av valg og vaner jeg kan ta hver dag som gir meg glede og energi! 

For meg handler det om en balanse mellom strukturert trening, en aktiv og leken hverdag, smågodt på onsdager, hjemmelagde middager, turer på fjellet og late søndager. Du kan også velge hva du vil fra godtebutikken.

 

Positiv helse handler nemlig om dine valg for deg. Du skal sørge for å velge de tingene som føles riktig for deg, og som gir deg glede og følelsen av å gjøre noe godt for din livsstil. Positiv helse handler om å legge til mer av det som gir deg overskudd, ikke velge bort.

Se på det som en middagstallerken. Den er full av mat. Så bestemmer du deg for at du deg for at du vil spise mer grønnsaker. Der er fokuset ditt, et positivt fokus. Du vil legge til noe som du føler er bra for deg. I det du legger mer grønnsaker på tallerkenen blir det automatisk mindre plass til andre ting. Men du velger ikke bort, du legger til <3Gjør din sunne livsstil til ditt eget lille hjerteprosjekt. Finn de små tingene som gjør helse til et positivt ord for deg. Planlegg, nyt, kos deg med det, vær tålmodig. Let etter gleden i de gode valgene heller enn resultatene. De kommer.

Forelsk deg i din egen livsstil!
Bli med å ta tilbake en positive helsen!Denne måneden har jeg mitt eget lille prosjekt i samarbeid med Cuponation. 30 dager fylt med aktivitet og treningsglede. Jeg har kommet til dag 13. og du kan se alle øktene inne på kampanjesiden min
HER

 

Stort Smil

Desiree


5. februar 2016 | Motivasjon

Kommentarer (3)

  1. Så bra! Jeg er akkurat der at jeg holder på å forelske meg i livsstilen min… Jeg bare viste det ikke før jeg leste dette…. God helg.

  2. Jeg kunne ikke vært mer enig med deg! Å gjøre litt mer av det som føles bra for seg selv..

Comments are closed.