Fordi jeg trenger noe som funker + vinn gavekort på 1000kr

28. november 2016 | Jul


/annonse/

Dere som har fulgt bloggen min en stund har nok et ganske godt inntrykk av hvem jeg er og hvordan jeg lever livet mitt. Jeg har mange jern i ilden, sjonglerer eget firma, jobb, mann, barn, trening, fritidsaktiviteter, hund, hobby, ja det meste! Helt ærlig så kan jeg ikke huske sist gang jeg skrudde på TVén en gang!

Så da Shai lurte på om jeg hadde lyst til å skrive et innlegg om deres høvel, gi dere et godt tilbud og muligheten til å vinne et gavekort på 1000 kroner, var jeg ikke i tvil om at det var noe jeg ville. For når julebordsesongen kommer, og jeg skal går fra dette til dette in no time, ja da trenger jeg noe som funker! Og jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste!

Mine legger ser nemlig ikke en høvel så alt for ofte, men når de gjør det så er det faktisk en Shai høvel! Jeg har hvert trofast bruker i flere år. Jeg fikk prøve denne da jeg gjorde et blogginnlegg for dem for noen år siden. Og ja, den henger i dusjen ennå! Det er alltid gøy å få muligheten til å reklamere for gode produkter flere ganger!
 

Den lille esken til bladene gjør det super enkelt å ta med høvelen i treningsbagen!

 

Høvelen har 6 blader som resulterer i tett barbering og deilig, glatte legger. Også om det er en stund siden sist gang! Det kan jeg skrive under på! Dessuten har den godt håndtak og bevegelig hode som gjør det enkelt å komme til på litt mer kronglete plasser!

 

Armhulene finner jeg pussig nok alltid tid til? Må ha noe med at jeg går i singlet hver dag å gjøre!

 

Du kan nå få prøve Shai gratis. I tillegg til 1 Shai høvel får du to refillblader, Wash & Shave hudpleie med vitamin E, aloe vera og lavendel, oppheng til å ha den i dusjen, toalettmappe, LipGloss og gavekort fra Zalando. Kanskje du finner julebordkjolen der? Personlig synes jeg det er utrolig kjekt at det kommer rett i postkassen. En ting mindre å huske på i julestria.

Du kan bestille en gratis velkomstpakke


HER. Du betaler kun porto på 79kr.

 


Jeg skal også få lov til å dele ut et gavekort på 1000kroner på miinto.no Kanskje du finner julekjolen din der?


Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar under dette innlegget på FaceBook siden min

HER


 

Stort Smil

Desiree


28. november 2016 | Jul