For to år siden i dag tok jeg valget! Hit brakte det meg…

2. juli 2016 | Motivasjon

 

For nøyaktig to år siden i dag skrev jeg innlegget


Dream BIGGerher på bloggen. Takk til Facebook for å minne meg på det. Det er så rart å sitte her, to år etter å lese de tankene og følelsene, og drømmene jeg hadde den gangen. Jeg kan faktisk kjenne den følelsen jeg hadde da jeg skrev dette innlegget! Og nå sitter jeg her, ser på mine egne ord, kjenner på mine egne følelser. Sitte her og vet at jeg klarte det!? Det er helt uvirkelig!

Et lite utdrag:I årevis har jeg drømt om hva slags liv jeg ønsker meg, hvordan jeg vil føle meg, hva jeg ønsker å tilby menneskene nære meg, personen jeg ønsker å være for
dem

 og hva jeg ønsker å oppnå.

Ikke misforstå. Jeg er glad i livet mitt. Men jeg tror jeg kan gjøre det bedre, gi mer, skape noe, være bedre og være mer!

Men redsel for å mislykkes, andres negativitet, janteloven har gjort at jeg har satt begrensninger på drømmene mine eller bare akseptert at jeg har gjordt det godt nok. 

Ferdig med det!
Ferdig snakka!
Dream big!

Fremdeles best på engelsk.

Og når de negative tankene begynner å komme? 
Dream BIG(er)!

 

Jeg er ikke noe overmenneske, jeg tror ikke at jeg har noen spesielle egenskaper, jeg har ikke fått noe gratis på veien, men jeg tror at alle kan skape det livet de selv ønsker.  Det kommer bare ikke av seg selv. Også må man våge å tro på drømmene.


Med tårer i øynene må jeg tilslutt få lov til å takke Daniel <3 Takk for at du tror på meg når jeg selv ikke gjør det, takk for at du ble med på denne reisen <3

 


Desiree

 
#motivasjon

 


#positivetanker

 


#justdoit

 


#dream

 


#dreambig

 


#mentaltrening

 


#fokus

 


#antijanteloven


2. juli 2016 | Motivasjon

Kommentarer (3)

  1. Fantastisk innlegg!Kan du komme med noen tips til hverdagsaktivitet? Trener nesten daglig, men blir for lite aktivitet utenom det.God helg 🙂

  2. Veldig glad på dine vegne over at du har klart å skape det livet du vil! Hvordan har du vært sikker på hva du har lyst til å gjøre? Jeg er usikker på hvilken vei jeg skal gå med utdanning.

  3. Bettina: Bare vær kreativ 🙂 Har du barn? Sykle med dem til en lekepark og lek med dem, eller gå på «skattejakt» i skogen. Hvis du kan gå eller sykle til jobb, så gjør det. Tar du buss, så gå av 1-2 stopp før du skal. Bestem deg for at hvis det skal handles inn godis på lørdager, så skal du gå eller sykle til butikken (helst den som ligger 2-3 km fra der du bor hvis du har flere å velge i).Desire- jeg er så glad for at jeg kom over bloggen din! Tusen takk for mange gode tips til både trening og mat, jeg samler på det beste av dem. Keep’em coming :-DHa en strålende helg

Comments are closed.