FOOD PREPP uke 37

Reklame 9. september 2023 | Frokost, Kveldsmat, Matpakka, Oppskrifter

egen reklame

Bestill min første kokebok hos Norli HER

Food Prepp er for mange et litt skummelt konsept. Vi ser for oss timesvis med forberedelser på kjøkkenet for å lage opp dusinvis med matbokser, ofte ser vi for oss en kombinasjon av kylling, ris og brokkoli.

Sånn er ikke FOOD PREPP i min verden. I min verden skal det gå kjapt! Helst skal jeg ikke bruke mer enn 30 minutter ved kjøkkenbenken. Også skal det så klart smake godt!

Før Covid var FOOD PREPP et fast innslag i min medlemsportal. Hver uke fikk medlemmene mine en ny meny med oppskrifter og kjøreliste for hvordan man lagde sunn frokost, lunsj og kvelds – for 5 dager.

Men når Covid kom forsvant lissom behovet. Vi fikk mer tid og vi var mer hjemme.

Men behovet har pent og rolig kommet tilbake. Så når jeg nå lanserer høstens nye program på medlemsportalen min, så inkluderer den ukentlig FOOD PREPP meny!

Kom i form og bygg overskudd med en ny vane – hver dag i 30 dager!

Når vi ønsker å komme i form har vi en tendens til å gjøre det til et stort prosjekt.

Vi prøver ofte å gi hele livet en real overhaling, og resultatet blir gjerne av det kortvarige slaget.

Men har du tenkt over hva du kan oppnå med å droppe den store overhalningen og heller fokusere på de små endringene du kan klare å opprettholde uke etter uke?

-Men er det nok? Tenker mange

-Har du prøvd? Svarer jeg!

Med LEVEL UP 30 utfordrer jeg deg til å dedikere 30 dager til deg selv og min steg for steg metode som lærer deg de små vanene du trenger for å skape en livsstil og en kropp du er glad i og med!

Første uka består FOOD PREPP menyen av en deilig frokost kake. Denne er super enkel å lage og holder seg saftig og god i kjøleskapet i 5 dager.

Ukas lunsj er en kremete fajitas bowls med kylling og masse grønnsaker. Det høres avansert ut, men den lager seg faktisk selv i ovnen.

Og tilslutt har vi fruktsalat, som nytes til kvelds sammen med litt yoghurt. Du finner oppskriftene HER.

Lyst til å lese mer om LEVEL UP 30?

All info om programmet finner du HER.

Pris for 30 dager er 250kr.

Du kan så klart teste gratis de første 7 dagene!

Reklame 9. september 2023 | Frokost, Kveldsmat, Matpakka, Oppskrifter