FOOD PREPP sunn frokost for en hel uke!

Reklame 12. oktober 2023 | Frokost, Oppskrifter

TEST 7 DAGER GRATIS HER

 

Food Prep er for mange et litt skummelt konsept. Vi ser for oss timesvis med forberedelser på kjøkkenet for å lage opp dusinvis med matbokser, ofte ser vi for oss en kombinasjon av kylling, ris og brokkoli.

Sånn er ikke FOOD PREP i min verden. I min verden skal det gå kjapt! Helst skal jeg ikke bruke mer enn 30 minutter ved kjøkkenbenken. Også skal det så klart smake godt!

Hver søndag og onsdag liker jeg å bruke en liten halvtime på kjøkkenet for å lage flere måltider eller retter som gjør det lettere å ta gode matvalg uka igjennom. Ved å fordele dette på to dager har jeg til enhver tid oversikt over hva vi har i kjøleskapet, slik at jeg får brukt opp rester og ingredienser vi alt har. Bra for lommeboken, bra for helsa og bra for miljøet!

Ved å FOOD PREPPE ett eller flere måltider kan jeg nesten garantere deg at du vil ta bedre og sunnere matvalg de neste dagene! 

Hvorfor er det lurt å FOOP PREPPE?

  • Mer økonomisk.
  • Du sparer tid.
  • Du slipper å tenke på hva du skal spise til frokost, lunsj og kvelds de neste dagene.
  • Sjansen for at du velger noe sunt og næringsrikt er større hvis du har det klart.
  • Lett å ta med seg i farta.
  • Du får i deg god, næringsrik og hjemmelaget mat.

Fordi Food Prepp gjør det så lett å ta gode matvalg gjennom dagen er nettopp det en del av LEVEL UP 30 programmet! Tenk å kunne gå å hente seg ferdige måltider i kjøleskapet hele uka igjennom, og hele tiden kunne være trygg på at du tar gode matvalg for deg og dine mål!

Til en langpanne – 16 biter

Ingredienser

  • 6 dl havremel
  • 4 ss sukrin gold sirup eller honing
  • 2 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts kanel
  • 4 dl gresk yoghurt
  • 3 dl melk
  • 3 egg
  • 2 ss olje av raps eller solsikke
  • Noen dråper  vanilje essens (kan sløyfes)
  • 1-2 dl frosne skogsbær (eller annen topping. feks: andre bær, sjokolade,)


Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 220 grader.
  • Start med å vispe sammen yoghurt, olje,  melk, egg, kanel, vanile og søtning.
  • Rør inn mel, salt og bakepulver.
  • Kle et stekebrett med bakepapir og hell røra utover.
  • Topp med skogsbær og stek midt i ovnen i 15-17 minutter til den blir gylden.
  • Kjøl ned minst 5 minutter før servering.
  • Oppbevaring: del opp i 16 biter og oppbevar i boks i kjøleskapet i inntill 4 dager.
    Kan også fryses ned.

Håper det inspirerer! 

Reklame 12. oktober 2023 | Frokost, Oppskrifter