TEST 7 DAGER GRATIS HER
Food Prep er for mange et litt skummelt konsept. Vi ser for oss timesvis med forberedelser på kjøkkenet for å lage opp dusinvis med matbokser, ofte ser vi for oss en kombinasjon av kylling, ris og brokkoli.
Sånn er ikke FOOD PREP i min verden. I min verden skal det gå kjapt! Helst skal jeg ikke bruke mer enn 30 minutter ved kjøkkenbenken. Også skal det så klart smake godt!
Hver søndag og onsdag liker jeg å bruke en liten halvtime på kjøkkenet for å lage flere måltider eller retter som gjør det lettere å ta gode matvalg uka igjennom. Ved å fordele dette på to dager har jeg til enhver tid oversikt over hva vi har i kjøleskapet, slik at jeg får brukt opp rester og ingredienser vi alt har. Bra for lommeboken, bra for helsa og bra for miljøet!
Ved å FOOD PREPPE ett eller flere måltider kan jeg nesten garantere deg at du vil ta bedre og sunnere matvalg de neste dagene!
Hvorfor er det lurt å FOOP PREPPE?
- Mer økonomisk.
- Du sparer tid.
- Du slipper å tenke på hva du skal spise til frokost, lunsj og kvelds de neste dagene.
- Sjansen for at du velger noe sunt og næringsrikt er større hvis du har det klart.
- Lett å ta med seg i farta.
- Du får i deg god, næringsrik og hjemmelaget mat.
Fordi Food Prepp gjør det så lett å ta gode matvalg gjennom dagen er nettopp det en del av LEVEL UP 30 programmet! Tenk å kunne gå å hente seg ferdige måltider i kjøleskapet hele uka igjennom, og hele tiden kunne være trygg på at du tar gode matvalg for deg og dine mål!
Til en langpanne – 16 biter
Ingredienser
- 6 dl havremel
- 4 ss sukrin gold sirup eller honing
- 2 ts bakepulver
- 0,5 ts salt
- 2 ts kanel
- 4 dl gresk yoghurt
- 3 dl melk
- 3 egg
- 2 ss olje av raps eller solsikke
- Noen dråper vanilje essens (kan sløyfes)
- 1-2 dl frosne skogsbær (eller annen topping. feks: andre bær, sjokolade,)
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 220 grader.
- Start med å vispe sammen yoghurt, olje, melk, egg, kanel, vanile og søtning.
- Rør inn mel, salt og bakepulver.
- Kle et stekebrett med bakepapir og hell røra utover.
- Topp med skogsbær og stek midt i ovnen i 15-17 minutter til den blir gylden.
- Kjøl ned minst 5 minutter før servering.
- Oppbevaring: del opp i 16 biter og oppbevar i boks i kjøleskapet i inntill 4 dager.
Kan også fryses ned.
Håper det inspirerer!