Follow the music

21. august 2016 | Løpeskolen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Etter over eleve år som aerobicinstruktør er det en ting jeg har lært meg å ikke undervurdere – musikkens evne til å gi oss det lille ekstra giret.Eller rett og slett det giret vi ikke trodde vi hadde! Og noe av det morsomste jeg vet er å planlegge saltimene mine rundt dette lille trikset. Hvor gøy synes ikke du det er å gjøre deg klar til den siste runden med intervaller, samtidig som musikken tar helt av og gir deg vinger?!

Det er mulig du aldri har prøvd, men da skal jeg gi deg muligheten nå! Jeg har nemlig laget en 30 minutter intervall økt på mølle. Denne skal jeg kjøre på LeveL treningssenter i Tønsberg utover høsten. Og i dag deler jeg den med dere!

Spillelista først, så programmet.

 

Sang 1: Oppvarming – veksle mellom å gå og jogge som du selv ønsker

Sang 2: Oppvarmin – jogge lett hele sangen

Sang 3: 45 sekunder løp/ 15 sekunders pause – 7 runder – prøv å øke tempoet litt for hver intervall

Sang 4: Jogg hele sangen i moderat teampo

Sang 5 og 6 : 20 sekunder løp så fort du kan/10 sekunders pause – 8 runder – resten av sang 6 jogg i rolig tempo

Sang 7: Uttøyning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spillelisten kan du finne på Spotify under Desiree Andersen

 

Stort Smil

Desiree

 


21. august 2016 | Løpeskolen

Kommentarer (11)

  1. Jeg må bare spørre. For noen uker siden lagde du noen søte mandler på snapchat, kan ikke du vise dem en gang til? Det gikk litt for raskt for meg. Du hadde noe vaniljepulver i mandlene sammen med vann, lot det stå og så husker jeg ikke hva mer du gjorde.

  2. Ææ sykt gøy! Du må lage flere 🙂 Lurer forresten på en ting; har du / kan du lage et opplegg for tøying? Er så dårlig på å gjøre det og tror liksom en strukturert plan for øvelser ville hjulpet.

  3. Tusen takk for en super økt med fantastisk musikk! Helt konge med et sånt opplegg, kommer til å bruke den flere ganger, det er helt sikkert! 🙂

Comments are closed.