Det flaueste jeg har opplevd, men neste uke gjør jeg det igjen!

12. januar 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Det flaueste jeg har opplevd, men neste uke gjør jeg det igjen, og for det må jeg få lov til å takke dere av hele mitt hjerte! Dere aner ikke hvor mye dette betyr for meg!

Failed
Licensed from: HomeStead Digital / yayimages.com

En av de største opplevelsene jeg har hatt som blogger var å bli nominert til Vixen blog Awards i fjor. Ennå større var det så klart å bli finalist!

I flere uker gikk jeg å grue gledet meg. Jeg er sikkelig dårlig på store sammenkomster med folk jeg ikke kjenner! Hater det faktisk. Men samtidig gledet jeg meg til å treffe andre bloggere og  bransjefolk.

Dagen kom, kjolen hadde dere hjulpet meg å finne, make up stylist (heter det det?) og frisør fikk finalistene sponset – jeg skulle bare møte opp sånn og sånn. Langt utenfor min komforzone satt jeg plutselig å ble sminket sammen med Lene Alxandra og Linnie Meister. Og så spent var jeg faktisk ikke turde å se meg selv i speilet da jeg ble sendt videre til frisøren!

Tilslutt var jeg vist ferdig og fikk beskjed om å gå for å bli tatt bilde av i presseveggen. Fremdeles uten å se i speilet.

Jeg hater å bli tatt bilde av, og plutselig skulle jeg stå forran et helt pressekorps?! Jeg drøyde så lenge jeg kunne før jeg stilte meg i køen. Og for hver gang jeg kom forrerst i køen opplevde jeg bare at en kjedis ble geleidet forran meg. Fotballfrue, han som vant Norske tallenter, men som jeg ikke husker hva heter, osv, osv. Tilslutt sto jeg igjen som den aller, aller, aller siste som skulle tas bilde av! Jeg hadde mest lyst til å løpe å gjemme meg!!!

Dagen etter travet jeg gjennom alle bildene jeg fant på nett. Fremdeles usikker på kveldens «look». Til min store lettelse og litt fortvilelse fant jeg ingen. Kanskje ikke så rart- jeg var tross alt blant de minst viktige på utdelingen 😛

Og slik har jeg levd i deilig uvitenhet i snart et år. Helt til nominasjonene til Vixen Blog Awards åpnet for i år! For hvem hadde de ikke klart å dra frem fra bildearkivet?!?! Jo, frøken nobody!

Noen vil si jeg er fin, de som kjenner meg vil si at det ikke er meg! Jeg har mest lyst til å løpe å gjemme meg!

Bilde er hentet fra vixen.no

Men, det gjør jeg ikke! For det er så stort for meg at dere har stemt meg frem til denne prisen i år også <3 Forhåpentligvis stiller jeg litt freshere og litt mer meg i presseveggen i år!

 

 

12. januar 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (2)

Comments are closed.