Flat mage på 2 uker er ikke noe problem!

19. oktober 2016 | Kropp

Woman Making a Heart Symbol over her Tummy


Licensed from:
ruigsantos

/
yayimages.com

Jeg er så utrolig stolt av det jeg har klart å bygge opp med denne bloggen! Og jeg er så utrolig glad for alle dere som titter innom her hver eneste dag, som liker og deler, kommenterer og anbefaler meg videre så flere kan ta del i det jeg føler er et positivt syn på kropp og helse.

Det betyr ikke at jeg ikke bryr meg om hvordan man ser ut, og at denne bloggen ikke gjør en masser for å hjelpe folk ned i vekt, osv. Bare se på FIT på 30 dager! 10.000 personer meldte seg på et 30 dagers program for å gå ned i vekt! Men uansett hva overskriften sier og artiklene mine handler om er fokuset mitt alltid det samme – positiv helse, det skal være lett å leve sunt, en kropp og en livsstil som du føler er bra for deg! Og det kan være så mangt.

Jeg får fremdeles mail og meldinger hver eneste dag fra de som har deltatt på FIT på 30 dager, eller som bare bruker denne bloggen som inspirasjonskilde. Både gode resultater og før/etterbilder, men vet du hva? Det er ikke vektreduksjonen de er mest glad for!

Det de er mest glad for er maten! Hvor enkelt det er. Vanlig mat som hele familien liker, lett å lage, lett å finne, alltid mett og masse energi. Jeg får tilbakemeldinger om barn som heller vil ha sunne vafler enn kake og godis. Jeg får mails fra personer med diabetes som kan kutte ned på insulinmengden sin. Jeg får høre om nyfunnen treningsglede og om mennesker som endelig har forstått at det og leve sunt faktisk kan gjøres enkelt! Mennesker som er i ferd med å forelske seg i sin egen versjon av en sunn livsstil. Og et resultat av det er vektreduksjon!

Kall meg gjerne utålmodig! For jeg når jo faktisk ut til 50.000 forskjellige mennesker med dette budskapet hver uke, men jeg vil så gjerne dele det med flere! Og kall meg gjerne naiv, men jeg trodde det skulle bli lettere! Jeg trodde faktisk at Norge var i ferd med å plukke opp denne «trenden». Jeg trodde at bortimot 400.000 sidevisninger på en måned var et tegn på at Nordmenn var på gli. Men det virker ikke som at Medianorge er helt enig med meg. For mitt runde syn på kropp og helse selger ikke.


Flat mage på 2 uker selger.


Vel, det er ikke noe problem! Jeg kan gi deg dietten som gir deg flat mage på 2 uker. Den finner du 
HER

Flere oppskrifter og dagsmenyer som passer til denne kostplanen finner du
HER


M
en hva skjer etter det? Bir du lykkeligere? Lever du et bedre liv? Får du mer energi og overskudd? Er det sunt? Vet du hvordan du skal opprettholde denne flotte magen? Vil du da leve i  en hverdag du er glad i?

Å jobbe i mot helse-stress, det å gi folk verktøy til å finne sin egen versjon av en sunn livsstil skaper ikke nok oppmerksomhet, det gir ikke nok «klikk». Det er bare «in» hvis det kan motsi noe kontroversielt som at banan er usunt! Det er i alle fall det jeg blir møtt med når jeg prøver å finne kanaler for å nå frem til flere av dere. For å stå på flere ben enn mine egne to. Jeg er såpass ny i denne mediaverden at jeg ikke helt skjønner det? Jeg ser på statistikken min og forstår ikke helt hvordan noen kan påstå at det ikke selger? I to sekunder vurderte jeg nesten å ta det personlig. Kanskje det ikke er filosofien min det er noe i veien med, det kan være at det er meg?

Så jeg antar at dette lagarbeidet her fortsetter en stund til. Dere og jeg, og det er jeg utrolig glad og takknemlig for <3 Dere aner nok ikke hvor stor del av dette dere faktisk er   <3


Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Smil

Desiree

 

19. oktober 2016 | Kropp

Kommentarer (6)

  1. Jeg blir så utrolig inspirert av å lese bloggen din! Skal ta en titt på linkene 😀

  2. Fin blogg. Jeg skulle gjerne hatt flat mage – jeg er slank men magen buler «fra innsiden» :/ Linken fungerer ikke forresten 😛

  3. Veldig inspirerende blogg. Oppdaget den en gang i sommer og har fått masse inspirasjon til å leve sunt. Trodde egentlig jeg hadde kontrollen på det å leve sunt, da jeg alltid har fokusert på dette. Så finner jeg ut at kroppen trenger en hel del mer enn jeg trodde når man er 58 og ønsker å beholde en god helse. Nå koser jeg meg med smooties hver morning etter noen kopper sitronvann. På jobb er kollegaene misunnelige fordi maten min «ser så godt ut». På toppen av alt har jeg mistet flere kilo og gått ned to størrelser i bukser. Takk skal du ha.

  4. Jeg har aldri fulgt en blogg noen gang før jeg tilfeldigvis kom over din. Nå er jeg bare ekstremt takknemlig for inspirasjon og hjelp jeg får gjennom å lese den, både for mer forståelse av sammensetning av måltid og motivasjon til å spise sunt/velge sunne matvarer og være mer aktiv i hverdagen. I tillegg gir du gode tips til korte, intensive og fantastiske økter man kan gjøre utenfor treningssenteret som en slags variasjon for min del. Men det aller beste er at jeg ikke lenger har dårlig samvittighet hvis jeg ikke fikk trent en dag eller hvis jeg skeiet ut med en sjokolade en dag. Alt dette er takket være din blogg og ditt fantastiske engasjement på dette området. Tusen takk! 🙂

  5. Jeg har fulgt deg en stund, og syns du skriver inspirerende om kosthold og trening. Jeg har trent jevnt og trutt i mange år, og i tillegg til mer energi, bedre selvfølelse osv hatt et konkret mål å få magen mindre. Etter fødsler buler den veldig ut, og jeg har mye problemer med ryggen. Trening har ikke hjulpet, og motivasjonen daler. Tilfeldigvis kom jeg over noe på fb, hvor det sto om delte magemuskler etter fødsel, og det å trene bekkenbunn, som har sammenheng med rygg, holdning og de indre magemusklene. Har man delte magemuskler så kan magen faktisk bli større ved feil trening, som feks situps og planke, noe jeg begynte å bli god i! Bekkenbunn og de indre magemusklene må være på plass først! Dette er viktig kunnskap som alle på sosiale medier som inspirerer til trening bør kunne, og formidle! Jeg kan ikke huske å ha sett du har skrevet noe om dette, men det er så viktig, og jeg er lei meg for at jeg ikke fant ut dette for flere år siden. Men heldigvis er det aldri forseint, og jeg har fått nytt håp om en sterk kropp, og en flatere mage.
    Mvh Nina

Comments are closed.