FITrunning uke 9

5. mars 2018 | Løpeskolen

Nå drar det seg virkelig til, og flere lurer på hva som er planen etter disse 10 ukene! Hadde jeg ikke hvert gravid så hadde planen hvert at vi sammen skulle kaste oss over opptrening til å enten løpe 5 km, 10 km eller forbedre tid på disse to distansene, men siden jeg nå nærmer meg termin har jeg lyst til å vente litt med dette, slik at jeg faktisk kan delta sammen med dere!

I ukene fremover vil jeg derfor publisere ukas intervall og ukas alternative kondisjonsøkt! Det vil si at jeg håper at du vil fortsette å trene kondisjon 2 ganger i uka, slik at du er klar til å sette inn støtet over påske? Da er jeg nemlig mer enn klar for å snøre på meg løpeskoene igjen!

Denne uken får du 1 intervall og 2 kondisjonsøkter. Min anbefaling er at du trener intervaller + 1 av de andre øktene. Om tid og lyst strekker til gjennomfører du alle tre!

 

ØKT 1: 

Alternativ kondisjonstrening – minst 45 minutter

ØKT 2:

Intervaller

Oppvarming 15 min

Hoveddel 3×3 min løping (gå 1 1/2 min mellom hver 3 minutter)

Hoveddel 3×2 min løping ( gå 45 sekunder mellom hver 2 minutter)

Nedtrapping + tøyning

ØKT 3:

Jogg/gå totalt 45 minutter

Du kan så klart tilpasse programmet mitt din hverdag. Bare pass på at du har en løpefri dag mellom hver økt. Den løpefrie dagen kan brukes til styrketrening eller treningsfri.

 

Stort Smil

Desiree

 

5. mars 2018 | Løpeskolen