FITfebruar; siste uke.

22. februar 2015 | Uncategorized

Da har vi kommet til siste uke!

Mange har hvert ivrige og virkelig tatt utfordringen!

Jeg sitter allikevel med følelsen av at noen har gjort litt motsatt- nemlig bare tatt de utfordringene som alt passer inn i hverdag.

Føler du deg truffet?

Da har du en ny mulighet neste uke.

Lykke til alle sammen:)

– Desiree


22. februar 2015 | Uncategorized

Kommentarer (3)

  1. hei. Vil bare si at bloggen din er enorm. Følger den ikke til punkt og prikke, men er innom nesten hver dag og får nye ideer, sunne oppskrifter, øvelser osv. Trener tre dager i uka. Har vært flink syns jeg selv. Gått ned ,ellom 12 og 15 kg det siste året, der jeg gikk på 5:2 diett i 5 mnd og har vel lagt om kosthold noe slik at jeg har holdt vekten. Men mitt spm er! Jeg tok en buk operasjon for noen år siden og magen er helt flat, men så var det det på siden. Hvordan får en det vekk? Har du noen tips til øvelser som jeg kan gjøre. Trener ellers styrke og kondisjon.

  2. Snarere tvert imot, selv om jeg har vanen inne så har jeg ved hjelp av deg blitt myyyye mer bevisst på hva jeg gjør og hvordan. Har fått mange nye vaner, men også samtidig oppnådd skikkelig mestringsfølelse på det jeg allerede gjør riktig 🙂

  3. Linda: Så moro å høre 🙂 Da er det bare å fortsette å holde på den gode følelsen! 🙂

Comments are closed.