#Fitfebruar Challenge uke 3.

15. februar 2015 | Uncategorized

Denne helgen skulle jeg ha hvert på 3 dagers hyttetur til vakre Trysil. Ski og moro med kollegaene. I stede har jeg liggi langt under dyna med feber og hostet lunger… Så litt forsinktet: Uke nummer 3.
I denne bloggserien tar jeg opp ulike temaer innen trening, kosthold og livsstil. Samtidig utforderer jeg deg til å legge å teste ut en sunn vane hver dag, og finne ut hva som kan være positivt for deg å legge til i din hverdag.  • Øvelser og treningsprogram blir lagt ut dagen før det er satt opp på planen.
  • Oppskrifter blir lagt ut dagen før de er satt opp på planen.
  • Innlegg relatert til neste dags utfordring vil bli postet dagen før, så om du lurer på hva noe er, så kommer forklaringen om ikke så lenge.

Jeg ligger med andre ord alltid ett skritt forran deg.

  • Du må ikke fullføre alle for å kunne være med i konkurransen, men jo flere du fullfører jo større sjanse er det for å stikke av med en av premiene.
  • Det er heller ikke så viktig hvilken rekkefølge du velger å gjøre det i, men som sagt så ligger jeg bare ett skritt forran deg.

Hvordan du deltar i konkurransen og hva du kan vinne kan du lese mer om HER
Vinner av uke 2 og premie blir lagt ut på instagram i morgen.Min profil @ptdesire

Noe av det morsomste med å ha en av de mest leste treningsbloggene i Norge er at jeg får muligheten til å gjøre mer for dere som leser den. I kveld kommer det derfor en ny konkurranse på bloggen. Uten å avsløre for mye kan jeg si at premien garantert vil gi deg en treningsopplevelse av de sjeldne 😉


Tilslutt vil jeg bare komme med et tips til dere som leser blogg en mobil!

Ved å laste ned appen bloglovin får du mobilversjon av Fitfocuse direkte på din mobil. Appen er gratis og du finner direktelink nederst i dette innlegget.

-Desiree

 


15. februar 2015 | Uncategorized

Kommentarer (5)

  1. Maria: hum? Da har jeg bumma på kalenderen:p var helt sikker på at jeg hadde lagt ut til og med i morra….

  2. Maria: denne helgen har måtte brukes på å være mamma, ikke blogger 😉 Dagens var å planlegge ukas trening, lover at det er første pri å få ut i morra 🙂

Comments are closed.