FIT PÅ 30 DAGER | maten som får deg ned i vekt | SLIK SPISER VI

31. desember 2017 | FIT på 30 dager

Nå kjære lesere er det bare å holde seg fast. Over de neste dagene vil det nemlig komme en del info som er fint å ha med seg før oppstart av FIT PÅ 30 DAGER

Til deg som deltar – all denne infoen kommer til å stå i gratis versjonen av FIT PÅ 30 DAGER, men kanskje du allerede har noen spørsmål som du ønsker svar på.

Vet du ikke hva FIT på 30 dager er?

FIT på 30 dager er et GRATIS program for deg som vil ned i vekt, og inkluderer både kostplan, oppskrifter, treningsprogram, med mer. Informasjon og påmelding finner du HER

Frokostbarer uten sukker, gluten eller laktose

 

Disse spørsmålene dukker alltid opp når det nærmer seg påmelding og oppstart:

– Må jeg kjøpe inn masse helsekostprodukter?

– Passer denne kostplanen når jeg lever lavkarbo?

– Kan jeg bruke kostplanen og følge FODMAP?

– Jeg er allergisk mot…….. Kan jeg være med på FIT på 30 dager?

– Hva gjør jeg med resten av familien, osv, osv.

 


Før jeg svarer vil jeg ta med noen kommentarer fra de som har hvert med før.

Enkle og raske oppskrifter som faller i smak hos hele familien.

Sunne variasjoner på kjente hverdagsretter.

Kostplanene er enkle å tilpasse egne behov.

Jeg har endelig lært meg at sunn mat ikke er vanskelig.

 

På denne bloggen er nemlig all mat ja-mat, men det er en del ting vi skal spise mer av og oftere av enn annen mat. Kostplanene har et stort fokus på mat som metter lenge og gir lav blodsukkerstigning. Det vil si kjøtt, fisk, fugel, skalldyr, egg, hele korn, grønnsaker, frukt, sunt fett og magre meieriprodukter.

Det skal ikke være nødvendig å kjøpe spesialprodukter for å være med i FIT på 30 dager.

Det som kan slåes fast med det samme er at dette ikke er en lavkarbo diet, men for de som trives med lavkarbo vil den enkelt kunne tilpasses det ved å bytte ut frukt og visse grønnsaker.

 

I forhold til allergier, gravide, ammende, menn og deg som trener mye vil det bli gitt rettningslinjer og alternativer for hvordan denne kostplanen skal følges, men jeg sier det som det er:

Dette er en standarisert kostplan laget for en gjennomsnittlig kvinne, som ikke trener så mye og som ønsker å gå ned noen kilo.

Jeg legger ved et eksempel på hvordan en ukes meny kan se ut.

 

Husk at det blir gitt ut ny kostplan hver uke, oppskrifter og alternativer følger med i opplegget. Dette er kun et eksempel.

 

 

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

31. desember 2017 | FIT på 30 dager

Kommentarer (6)

  1. Hei:)
    Først, godt nytt år flotte og inspirerende Desirée!
    Lurer på 2 ting, har meldt meg på FIT på 30 dager, men ikke fått noe Mail, men det kommer kanskje ikke før oppstart 8. Januar?
    Har lyst å kjøre detoxprogrammet ditt før oppstart, hvordan får jeg tilgang til det? Takk for svar<3

  2. Hei, jeg prøver å registrere meg for Fit på 30 dager via linken men får bare opp en blank side etter å ha fylt inn e-postadr. Prøvde 2 ganger, men vet ikke om jeg er registrert?

  3. Hei jeg har meldt meg på , på FIT på 30 dager men har ikke fått noe passord til den siden som er passord beskyttet skulle man fått det tilsendt på messenger?

Comments are closed.