FIT PÅ 30 DAGER | hvilket treningsopplegg skal du følge for best mulig resultater?

5. april 2018 | FIT på 30 dager

Hver runde av FIT PÅ 30 DAGER inneholder noe nytt. Rett og slett for at det skal være motiverende og inspirerende også for deg som har vært med tidligere!

Nytt i denne runden er blant annet treningsopplegget. 

Tidligere har det kun vært to å velge i mellom! BASISPROGRAM HJEMME  og BASISPROGRAM STUDIO. 

Men jeg er veldig opptatt av at alle skal kunne finne frem til det treningsprogrammet som passer seg, sine mål og ikke minst hverdag! Så i dag tenkte jeg at jeg skulle si litt mer om hvert enkelt program!

 

BASISPROGRAM HJEMME

BASISPROGRAM STUDIO

Begge basisprogrammene er beregnet for nybegynnere, eller deg som ikke har så mye rutine på trening fra før av. Programmet gir deg styrketrening for hele kroppen, kombinert med kondisjon, for effektiv fettforbrenning, en sterk og funksjonell kropp.

Det er lagt opp til at man trener basisprogrammet to ganger i uka (ca. 60 minutter) og en ren kondisjonsøkt (45 minutter) totalt 3 økter i uka.

Bilde: fotografmaciej

FIT EXPRESS er for deg som sliter med å finne tid til trening i hverdagen. Treningsplanen består av 4 forskjellige treningsprogrammer som hver tar 10-20 minutter å trene.

I løpet av en uke skal alle disse programmene fullføres. Men du kan selv velge om du vil 4 korte og effektive økter i uka, eller slå sammen 2 og 2 av øktene å trene 2 ganger i uka.

STERKERE er for deg som alt er godt igang med styrketrening (2-3 ganger i uka) og føler deg trygg på den type trening. Her får du et treningsprogram for deg som har et ønske om å bli sterkere og se mer «fit» ut.

Programmet tar utgangspunkt i at du skal trene 4 ganger per uke. Ca.45-60 minutter hver gang, og krever at du har tilgang til studio eller vekter.

SPREKERE også laget for deg som har et godt treningsgrunnlag fra før av, og ønsker å utfordre kroppen det lille ekstra for å oppnå det lille ekstra. Programmet er laget for deg som helst trener hjemme eller ut og er en kombinasjon av morsomme intervall baserte kondisjonsøkter, bootcamp inspirerte styrkeøkter og funksjonell trening med egen kroppsvekt!

Ikke meldt deg på gratisversjonen av FIT PÅ 30 DAGER – 4 UKERS FORANDRING ENNÅ?

Det kan du gjøre HER

5. april 2018 | FIT på 30 dager

Kommentarer (1)

 1. Du lager rett og slett gavepakker til folket!
  Så detaljert, og noe som passer for alle.
  Imponerende.
  Lykke til i tiden fremover.
  Dine oppskrifter brukes flittig. Mitt favorittbrød fra deg er alltid i fryser’n. Bakes i 4doblet posjon, Og oppskriften deles til alle. Kan den jo utenat nå!
  Klemmer fra Solvor
  19topper.blog

Comments are closed.