FIT på 30 dager; Core Challenge

13. august 2015 | Uncategorized

Nå er det knappt en uke til oppstart, jeg gleder meg veldig til å komme i gang med høstens utfordring!

Pass på at du har lest alle innleggene i serien før oppstart.

De ligger alle under kategorien FIT på 30 dager her på bloggen. Lite tips er også at du kan lagre de innleggene du vil ha lett tilgjengli, direkte på mobilen, med gratisappen Bloglovin
HER

I dag poster jeg ennå et treningsprogram som skal brukes under FIT på 30 dager.

Fra før av har dere fått et grunnprogram. Det kan du se 
HER


Men hvor mye skal vi trene da?!


Det vil variere fra uke til uke, men husk at de fleste øktene kan gjøres hjemme og varer fra 30-45 minutter.

Og til syvende og sist er det faktisk ditt valg hvor mye du vil trene 🙂

 

I dag får dere et Core program av meg.

Core er for mange synonymt med mage, men som dere ser i programmet er det mer enn det.

 

Uten å gå inn i en egen anatomitime snakker vi om disse musklene:

Uansett om du er mosjonist, toppidrettsutøver eller soffasliter vil en sterkere core bidra til bedre prestasjoner, mindre skader og en bedre hverdag.

 

Trener du på et treningssenter vil en sterkere core for eksempel gjøre at du klarer å løfte tyngre, med riktig teknikk.

Hvis du jogger vil det gjøre at du får bedre holdning og skaper mer kraft i steget, som gjør at du løper fortere.

Hvis du har en stillesittende jobb vil en sterk core gjøre at du blir mindre sliten i rygg, nakke og skulder. Dette gjelder også hvis du står mye rett opp og ned. Hvis du liker å slite ut soffaen vil en sterkere core gjøre at du får minde vondt i kroppen av det også! Vinn, vinn, vinn og vinn!

Så! For å oppnå en bedre holdning, flatere mage, mindre smerter i rygg og nakke, bedre kraftutvikling, osv, osv gjør på dette viset.

 

 

 

-Desiree

 


13. august 2015 | Uncategorized

Kommentarer (8)

  1. Hei, Jeg er utrolig spent på å komme igang, men må innrømme at jeg ikke helt klarer å se hvordan treningen skal legges opp. Er det slik at vi velger selv hvilket program vi vil trene når? og hvor ofte det skal gjennomføres, eller får vi beskjed ukentlig/daglig hva vi skal gjøre. Synes det virker veldig bra med grunnprogrammet hvor en jobber i så og så mange sekunder og så pause, men prøvde det ut og jeg klønet det veldig til med denne klokken som jeg måtte følge med på, noen tips?

  2. Er det mulig å gjøre den treningen hjemme 2 ganger i uken som du la ut på film ?Liker ikke trenings studio og ønsker noe lett og greit å trene hjemme på. Jogge er ikke noe for meg pgv dårlige knær. Men går mye tur. Ønsker å stramme opp og mer styrke i kroppen. Er ganske tynn så skal ikke slanke meg 🙂

  3. Så det er bare 5 – 8 ganger å så er man ferdig?Skal man gjøre det flere ganger eller holder der med en gang? 🙂

  4. Hei, syns du har en fantastisk inspirerende blogg, jeg har virkelig prøvd mye av den gode og enkle maten du har lagt ut.Denne videoen du har lagt ut om core er superbra, men et lite ønske fra meg er en liten oversikt over de forskjellige øvelsene og antall repetisjoner. Bra å se på video i begynnelsen, men lettere når man «kan» øvelsene å se på en oversikt over øvelsene.

Comments are closed.