FIT på 100 dager; Vil du også være med?

30. september 2015 | Motivasjon

For snart to uker siden gikk jeg ut med at jeg ville åpne for en motivasjonsgruppe på nett – gratis. Gruppen skulle fungere som «veien videre» for de som ønsket å fortsette etter FIT på 30 dager som jeg arrangerer tre ganger i året.

Responsen var god og innen påmeldingsfristen var det over 1500 som ville være med. Tilslutt rundet vi 1600 medlemmer og jeg lukket gruppen!

I etterkant har det så klart kommet flere som gjerne vil med. Problemet er bare at FB ikke vil la meg åpne gruppen igjen. Løsningen var å bli venn med alle som ville inn i gruppen for å legge dem inn manuelt, men med flere hundre nye venneforespørsler på FB innen ett døgn må jeg finne en annen løsning.

SÅ, løsningen blir å åpne en gruppe til!

Dette er absolutt siste sjanse til å bli med, og påmeldingen vil gå frem til mandag klokken 12:00.

Du melder deg på
HER

Spre ordet, dra med deg venner kollegaer og familien. Gruppe 1 er nå på dag 10, og det er ingen tvil om at de har stor glede av konseptet. Også de som ikke har deltatt på FIT på 30 dager.

Stort Smil

Desiree

 


30. september 2015 | Motivasjon

Kommentarer (19)

  1. Jeg vil veldig gjerne være med 🙂 Har meldt meg inn i gruppen nå! 🙂 Håper virkelig jeg klarer å gjennomføre dette 🙂 Er ihvertfall veldig motivert 🙂

  2. Hei 🙂 jeg har lyst til å være med i gruppen fit på 100 dager. Jeg vil gjerne vite hva det går ut på, fordi jeg har aldri vært med på noe sånt før. Er det sånn at vi får tilpasset trening og kostholds opplegg eller må vi finne kosthold og treningsopplegg selv?

  3. Kristin tuveng: Det legges ut for 2 uker, så bruker dere denne to ukersplanen til å lage selv etter det.Du får oppsett på hvordan du lager egen plan og en hel drøss med oppskrifter 🙂

  4. Elinor: man skal jo helst ikke «slanke» seg når man er gravid, men om man er overvektig er jo det værre for både mor og barn.Pass på at du ikke går ned mer enn 0,5 kg i uka. Juster matmengden om det går for fort og vær åpen med lege/jordmor om opplegget 🙂

  5. Hei! 🙂 Veldig kjekt opplegg! Jeg lurte på, kan jeg lage egne kostplaner ved å mixe på ukeplanene dine fra fitpå30? altså selvfølgelig frokoster til frokost, lunsjer til lunsj osv, men å bruke de jeg likte best, og fortsatt gå ned i vekt?

  6. hei 🙂 har brukt linken og blitt med i gruppen 🙂 men en ting lurer jeg på, får vi beskjed om hvor mye vi skal trene hver dag eller må vi gjøre/ finne på alt selv? jeg mener at kommer du med forslag til hvordan vi skal trene og spise samtidig? jeg forstår hvis du ikke helt forstår spørmålet mitt, jeg er så dårlig på å forklare ting XD

  7. Anonym: Her bygger du videre på FIT på 30 dager. Du må tenke litt selv for å si det sånn 🙂

  8. Så flott initiativ! 🙂 Jeg har veldig lyst til å være med, for jeg trenger definitivt «et spark bak» når det gjelder å opprettholde treningsrutiner utover høsten! Jeg er nemlig typen som helst vil «gå i hi» gjennom hele vinteren, og først når våren melder sin anmarsj, og temparaturen stiger, våkner jeg til liv igjen…! Jeg syntes vinteren er en tung tid – for kropp og sjel – og jeg mister motivasjon og inspirasjon til trening. Håper derfor at FIT på 100 dager kan hjelpe meg, og samtidig bidra til energi i hverdagen. Takk for at du aksepterte min forespørsel om å være med i gruppen! <3 STOR KLEM.

Comments are closed.