FIT på 100 dager; motivasjonsgruppe på nett

18. september 2015 | Motivasjon

Jeg kan ikke tro at FIT på 30 dager er over for denne gang! Hvor ble de fire ukene av?!?

 

Jeg får alltid spørsmål om videre opplegg, så denne gangen hadde jeg tenkt å åpne for dette, men litt på siden av bloggen. Bloggen er så mye mer enn akkurat FIT på 30 dager, og jeg håper og tror at dere finner inspirasjon og verktøy nok der til å fortsette på egen hånd.


Men 

for de som ønsker det åpner jeg en egen motivasjonsgruppe på Facebook.

 

Her vil det bli postet oppskrifter og treningsøkter som du kan bruke for å fortsette dine «FIT på 30 dager» prosjekt, egne ukesutfordringer og smarte tips og triks.

Jeg har kalt gruppen FIT på 100 dager, fordi jeg har tenkt til å la gruppen stå i 100 dager. 

Målet er da å klare å motivere dere til å fortsette å gjøre små, gode valg for egen helse i 100 dager fremover! Bli med!

Jeg har ikke tenkt å sette noe tak på anntall deltagere i gruppen, men jeg ønsker at alle skal begynne samtidig. Derfor kan du be om å bli medlem
HER

, helt frem til mandag.

Da lukker jeg gruppen.


Tar du utfordringen?

 


18. september 2015 | Motivasjon

Kommentarer (13)

  1. Hei! Jeg har vært opptatt hele helgen med jobb, og rakk ikke å lese blogglinnlegget før nå… Jeg leser vanligvis bloggen din daglig, og blir veldig motivert og inspirert av innleggene dine. Er det en mulighet for at du kan legge meg til i gruppen? 🙂

Comments are closed.