FIT Bootcamp; Motivasjonsgruppe på nett

27. januar 2016 | Motivasjon

Fredag legger jeg altså ut første uke av FIT Bootcamp.


Dette er FIT Bootcamp:

– Gratis

– 2 kostplaner; 1 for deg som vil ned i vekt, 1 for deg som ønsker å spise sunnere, få mer energi og overskudd.

– Ukesmenyer.

– Treningsprogram som kan brukes både hjemme og på gymmet.

– Ukesutfordringer med ukentlig premier fra Atkins (sponset)


Påmelding 


HER

 

Under FIT på 30 dager opprettet jeg en egen Facebook gruppe, jeg gjør det samme med FIT Bootcamp.

I denne gruppen kan du stille spørsmål i egne spørretråder slik at det er enkelt å få kjapt svar på det du måtte lure på. Her kan de som ønsker det dele erfaringer, oppskrifter, tips og motivere hverandre. Jeg er så klart med!

Jeg anbefaler deg absolutt å legge deg til i denne gruppen. Jeg gjør så godt jeg kan med å svare på spørsmål både på snap, facebook, mail og meldinger, men når nesten 10.000 melder seg på disse ukene sier det seg selv at det kan ta tid, og ofte er det andre i disse gruppene som kan gi gode svar.

Du kan legge deg til i gruppen
HER

. Det er en lukket gruppe, så jeg må godkjenne medlemskapet ditt. Dette gjør jeg et par ganger om dagen, så ikke fortvil om ikke du får tilgang med en gang.

 

Stort Smil

 

Desiree

 


27. januar 2016 | Motivasjon

Kommentarer (4)

Comments are closed.