FIT Bootcamp; 2 ukers boost til bedre form.

11. februar 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen

Mange opplevde positive forandringer med FIT på 30 dager programmet. Flere hundre fullførte hele løpet, ennå flere hentet inspirasjon i kostplaner, oppskrifter og treningsvideoer.

 

For noen ble kanskje 4 uker i det meste laget, noen skulle ønsker det varte lengre, jeg har en løsning for dere alle.

 2. mars går vi igang med FIT Bootcamp.

En 2 ukers boost til bedre form og bedre helse.

Som i FIT på 30 dager vil det bli postet ukentlige kostplaner, oppskrifter og treningsprogram,
men

det blir mer – det blir bedre!

 

Denne gangen kommer jeg nemlig til å poste 2 kostplaner per uke! En for deg som ønsker å fortsette med den gode livsstilsforandringen og en til deg som ønsker å gi jernet, få resultater fort, for så å gå over på en mer varig livsstilsforandring.


2 kostplaner, en for livsstil en for diet.Det kommer også nye treningsvideoer – i skikkelig bootcamp ånd, men med forskjellige nivåer slik at alle kan delta.

 


Er dette gratis?Ja det er det. Derfor setter jeg stor pris på om du tar deg tid til å dele dette innlegget på Facebook slik at flest mulig får muligheten til å delta.


Tilslutt et lite tips.

For å være sikker på at du får med deg all info, kostplaner, videoer osv kan det være lurt å følge Fitfocuse på facebook linkher

 eller blogglovin linkher

28. februar blir uke 1 postet på bloggen.Hvem vil være med?

-Desiree


11. februar 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (40)

 1. Så spennende! Gleder meg :-DJeg vet ikke helt hva som er annerledes med deg, men du har inspirert meg max!Har alltid gitt opp forsøk på å bli sprekere med dårlige unnskyldninger som «har ikke tid» og «er for sliten», men FIT på 30 dager fikk meg til å skifte gir, og nå er det bare gøy! Slik det skal være 😉 Fortsett å inspirere, jeg blir i alle fall motivert!

 2. Så gøy! I’m in. Jeg leste ikke bloggen din da du hadde den fit på 30 dager så ser virkelig fram til dette 🙂 Forresten du spurte om adressen min, men vet ikke om du har sett det så poster den her og. Smestadveien 15, 2619 Lillehammer 🙂

 3. Madelen – forhandler for forever living: takk 🙂 da sender jeg i morra 🙂 Dette blir gøy 🙂

 4. Så kult! Jeg er med, jobber hardt med litt bygging av muskler, men sliter litt med hva mat jeg skal spise.. Takk for inspirasjon og gode oppskrifter 🙂 🙂 🙂 🙂

 5. Jeg er med 🙂 Men, heldigvis er det bare 28 dager i februar 😉 blir litt kjappere mars og vår da !

 6. Jeg er med 🙂 var med på treningen på fit på 30 så dette blir en bra fortsettelse. nå gjelder det bare å holde motivasjonen og treningen vedlike til 1. mars 🙂

 7. Er kostplanen med fokus på ned i vekt eller bygge muskler og energi/ rein sunnhet? 🙂 – med!Hilsen Victoria 🙂

 8. Jeg vil!! 😀 er borte 4-9mars,med vansker for å følge 100% programmet, men går d likevel?

 9. Tipp topp og følge deg!Hvis man bare vilVære med for formen sin del-ingen slankingMen for treninga sin del kan det funke?Er relativt utrena pr nå!;-)

 10. Tittar förbi och lämnar ett litet spår efter mig från grannlandet! 🙂

 11. Jeg vil! Har selv klart å gå ned fra 100kg til 79 kg og klart å holde meg der i ett år. Men det vanskeligste har vært å forrandre 20 år med dårlig kosthold og livstil. Vil gjerne være med på livsstil.

 12. Dette blir spennende, jeg er med! :-Dmen for den dietten for å gå raskt ned i vekt, hva trenger man å kjøpe inn av mat? Håper det er enkelt og greit, er ikke så god på å eksperimentere med massevis av mat.

 13. Gleder meg. Trener mye til vanlig, men ikke gått ned i vekt…før jeg fulgte kostholdsplanen under fit30. Klar for bothcamp!

Comments are closed.