FIT BOOTCAMP – 2 størrelser ned på 10 uker

12. september 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Jeg vet ikke helt hva som skjedde denne høsten. I mangel av bedre uttrykk – det tok av!

Det er nå et halvt år siden jeg bestemte meg for å satse på eget firma, og kun et halvt år senere har jeg kommet til det punktet hvor dette er for stort for meg alene. Så langt har jeg gjort alt selv. Bloggen, innhold i onlineprogrammer, design, utforming, nettbutikken, alt! Resultatet er at jeg er fullbokket ut år 2016! Wow! Mange ville vært fornøyd med det, men jeg vil bli bedre! Ikke større, men bedre! Og til det trenger jeg hjelp!

 

Hjelpen har heldigvis ikke vært vanskelig å finne, og i disse dager jobbes det på spreng! Tanker og ideer løper i alle retninger. Men jeg vet hva dere allerede er fornøyd med ved programmene mine, det skal få bli. Og jeg vet hva dere ønsker annerledes. Det dere ønsker annerledes har heldigvis lite med innhold og mer med brukervennlighet. Kostplaner og oppskrifter rett i innboksen, som Pdf – just press PRINT! Og flere LIVE treninger.


Har du innspill, tanker eller ønsker? Det er nå du burde komme med dem!

 

Med fare for å gi fra meg mine bedriftshemmeligheter vil
FIT BOOTCAMP – 2 størrelser ned på 10 uker inneholder:

– Kostplan og oppskrifter rett til din epost hver uke. Bare å printe ut.

– Detaljerte oppskrifter med riktig mengde og tilbehør

– Treningsprogram med video – rett til din epost.

– Fokus på hjemme og utetrening.

– 2 LIVE treninger på FB hver uke. Husk at du kan trene når du vil!

– Forum for spørsmål og motivasjon. Garantert svar på det du lurer innen 24 timer – 7 dager i uka

– E bok med smarte tips og masse inspirasjon!

 

Det jobbes og det jobbes. Vil du motta informasjon på mail om det ferdige produktet, pris og påmelding kan du melde deg på mitt nyhetsbrev under.
Jeg sender ut maks et nyhetsbrev per måned, og det er lett å melde seg av! 

 

Stort Smil

Desiree


12. september 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (19)

  1. Hei! Vet du når du starter opp med dette produktet? Høres interessant ut, som alt annet du gjør! 🙂

  2. Lene: Nei, men melder du deg på nyhetsbrevet så er du den første som får vite det – etter meg 😉

  3. Lena Frantzen: Det vet jeg ikke ennå :9 Men sett deg opp på nyhetsbrevet så blir du den første som får all info når programmet er klart for salg 🙂

  4. Dette er såååå midt i blinken for meg 🙂 Gleder meg! Og har meldt meg på nyhetsbrev 🙂 Er kjempefornøyd med mat og trening i dine opplegg. Om jeg skulle ønske noe annerledes så er det at du er mer aktiv på facebookgruppene. Skulle gjerne sett litt fyldigere og mer engasjerte svar på spørsmål, og kanskje også litt oppmuntring til oss som er med, ikke bare ja eller nei. Kanskje det blir mer tid til slikt når du slipper alt det andre byråkratiske 🙂 Lykke til, jeg er klar til å melde meg på 🙂

  5. Nette: I FIT på 30 dager har jeg dessverre ikke tid til å bli så kjent 😉 Jeg må nesten bruke tiden min på de som betaler for programmene. Så der er det bare rett inn og svare på spørsmål og rett ut 🙂 Man får svar på alt man spør om da 😉

  6. Jeg synes «Fit på 30 dager» har vært hva jeg forventet. Bra opplegg med ukemenyer, nok mat i løpet av dagen og mange nye, spennende oppskrifter! Det har falt i smak hos alle, også har de vært enkle og kjappe å lage 🙂 Forventer ikke all verdens tilbakemeldinger når man er med i et sånt «gratisopplegg» og jeg synes tilbakemeldingene du har gitt har vært bra! Pga kroniske plager har jeg ikke fulgt treningsopplegget da jeg akkurat nå prøver ut noe annet men kunne tenkt meg å sjekke ut det en annen gang. Regner med at oppfølgingen blir en annen i det opplegget du beskriver over 🙂

  7. Får heller ikke meldt meg på nyhetsbrevet da du har for mange som har satt seg opp står det 🙂 hehe

  8. Hei!Prøvde å melde meg på nyhetsbrevet, men får ikke den bekreftelsesmailen. Ligger ikke i søppelpost heller.Takk for inspirerende blogg med masse gode og «straight forward» tips uten masse dikkedarer og fremmedord 🙂 🙂

Comments are closed.