Jeg må ærlig innrømme at jeg er vant til at en fiskesuppe skal være kremete og hvit!
Men da jeg falt over en lchf oppskrift hvor basen var hakkede tomater måtte jeg bare la meg inspirere. Her har du min vri.
Til 4 pers:
1 gul løk
1 fenikel
1 paprika
2 gullrøtter
Salt og pepper
1dl fiskebuljong
Saften av 1 sitron
2,5 dl eplejuice
2,5 dl vann
1 boks hakket tomat
300g laks
300g torsk
300g reker
Slik gjør du
Hakk og fres grønnsakene i litt olje, smak til med salt og pepper.
Ha i væsken, la det simre i 10 min.
Tilsett fisken og la det trekke i 3min.
Legg rekene i skålen ved servering.
Servert med litt aioli og sitron timian.
Falt absolutt i smak, og tommel opp og pekepinn til meg selv – endelig en fiskeoppskrift på bloggen! Burde jo komme minst en i uka synes du ikke?
Desiree
Spennande å prøve reker i raud saus 🙂 Takk for tipset, suppa skal smakast på! 😉