Fire Favoritter fra gymmet!

10. september 2016 | Øvelser

Om man bare leser bloggen er det lett å tro at jeg bare trener ute og hjemme, noe som absolutt ikke er tilfelle. I en lengre periode har treningen min hvert basert på mye utetreninger og to studiobesøk i uka. Over sommeren har jeg heldigvis kommer tilbake til litt bedre rutiner og trener nå 3-4 ganger i uka på studio. Hva foretrekker jeg? Jeg det kommer helt ann på hva målet med treningen er. Jeg er bare glad for at jeg kan si ja takk begge deler!

I dag vill jeg bare vise deg mine favoritt øvelser akkurat nå. Dette endrer seg nokså ofte, så du skal ikke se bortifra at det kommer flere slike innlegg!


Rygghev på bukk:

Trener: Korsrygg, bakside av lår, rumpe og core


Stående roing:

Trener: Rygg, baksiden av skuldre og biceps


BOOOOTY builder:

Trener: Rumpe, bakside av lår og korssrygg


Trappemaskin:

Trener: kondisjon, rumpe, lår og core

 


Bildene er tatt ved LEVEL i Tønsberg!

 


Stort Smil


Desiree


10. september 2016 | Øvelser

Kommentarer (2)

  1. Tips til å konsentrere meg på trening? Ofte i gruppetimer – både kondisjon, styrke og yoga/pilates sliter jeg veldig med å fokuse på og være mentalt med når jeg gjør øvelsene. tenker på helt andre ting.. prøver å skjerpe meg, men «faller ut» hele tiden..Takk for fine øvelser 🙂

Comments are closed.