SLIK FIKK JEG MAGEN I BALANSE

19. april 2018 | Ernæring, Kropp

/annonse: HUSK

Det er ikke mye jeg har skrevet om graviditeten min på bloggen, men jeg har prøvd å dele det som jeg tenker kan ha nytte for andre. Et av mine største problemer under graviditeten var lenge fordøyelsen. Først så var man jo så heldig å kaste opp i fire måneder. Og når det endelig var over så stoppet hele «maskineriet» opp!

Det er helt naturlig når man er gravid. Hormoner gjør at fordøyelsen går tregere for at tarmene skal kunne ta opp mer næring fra maten, men i mitt tilfelle ble det veldig ubehagelig og vondt!

Som dere kanskje husker prøvde jeg det meste, og i lengre perioder levde jeg nesten utelukkende på supper, smoothie og grønnsaksjuice, i håp om at det skulle skli litt lettere igjennom. Men dette er jo ikke en god varig løsning for tarmhelsen det heller!

Løsningen (unnskyld ordspillet) ble tilslutt en god gammel kjenning, i ny drakt. Psyllium frøskall og melkesyrebakterier.

Psyllium frøskall som tarmregulerende middel er jo  ikke noe nytt, men nå har altså HUSK videreutviklet sitt produkt med tanke på oss som sliter med  magen.

HUSK MAGEBLANSE er litt grovere enn Fiber HUSK (som egentlig er til baking) og du får den både som BASIC og tilsatt melkesyrebakterier.

Du finner også produktet i praktiske porsjonspakker.

Praktisk både fordi du kan ta dem med deg i veska, men også fordi at HUSK MAGEBALANSE tilsatt melkesyrebakterier må oppbevares i kjøleskapet etter at du har åpnet boksen. Mens disse små porsjonspakkene kan oppbevares i romtemperatur. 

Når jeg bestemte meg for å teste produktet valgte jeg å bruke varianten med melkesyrebakterier. 

La meg bare si det som det er! Det tok kun to dager før jeg kjente en klar forbedring. Og jeg har brukt produktet siden!

Men hvordan fungerer det egentlig?

I mitt arbeid treffer jeg folk som sliter med magen på en eller annen måte hver eneste dag!

Det er på mange måter et symptom på vår livsstil med for mye stress, for lite frukt og grønt, mye halvfabrikat mat, osv, osv. For mange er det en lang vei å gå for å bli bedre, men dette er et produkt som absolutt kan hjelpe mange godt på vei!

Du finner det på alle apoteker og det er helt trygt også for gravide og ammende.

Vil også anbefale deg og å ta en titt på nettsiden www.gladmage.no. Utrolig mye god og nyttig info!

 

Stort Smil

Desiree

 

 

19. april 2018 | Ernæring, Kropp