Ferskenpai med limeglaze; sukkerfri, proteinrik, lite karbohydrater

24. juni 2015 | Godis og kaker


Iinneholder et sponset produkt/

Noen husker kanskje at jeg fikk overta instagram kontoen til Proteinfabrikken for noen uker siden.

I den forbinnelse finn jeg tilsendt en del produkter jeg kunne lage oppskrifter av til å legge ut. Det var veldig gøy! En ting jeg ble veldig imponert over var deres ferdige pizzabunnmix. Sukkerfri, lavkarbo og proteinrik.

Alt da slo tanken med at ved å tilsette søtning i denne deigen, så kunne den brukes til mye rart, og jeg hadde rett!



Den gjør seg veldig godt som paibunn, så lillelørdag i dag er en sommerlig ferskenpai med limeglaze.

 

Til bunn:

1 porsjon ferdig pizzabunnmiks
HER

8 ss sukrin gold

Blandes og lages etter anvisning på pakka.

Kjevle deigen tynn mellom to ark bakepapir og sett i kjøleskapet.

 

Til fyll:

4-5 fersken i skiver

Sukrin gold

Saften av 1/2 lime

1 eggehvite

 

Skjær fersken i skiver og vend i sukrin gold.

Visp sammen 1 ss sukrin gold, eggehvite og saften av en halv lime.

 

Ta bunn ut av kjøleskapet. Fordel fersken på midten og pense over glazen.

Brett kantene inn.

Stekes på 180 grader i 40-45 minutter, eller til den er gylden.

Sukrinen vil karamelisere seg sammen med saften fra ferskenen og limen. Det smaker magisk! Server gjerne med litt yoghurtis eller en dert gresk yoghurt!

 

Senere i dag skal jeg vise deg hvordan du kan trene løping uten å løpe så mye som en kilometer;)

 

Følg meg gjerne på instagram og snapchat – desireeandersen er navnet.

Stort Smil

 

Desiree

 


24. juni 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (3)

Comments are closed.