Iinneholder et sponset produkt/
Noen husker kanskje at jeg fikk overta instagram kontoen til Proteinfabrikken for noen uker siden.
I den forbinnelse finn jeg tilsendt en del produkter jeg kunne lage oppskrifter av til å legge ut. Det var veldig gøy! En ting jeg ble veldig imponert over var deres ferdige pizzabunnmix. Sukkerfri, lavkarbo og proteinrik.
Alt da slo tanken med at ved å tilsette søtning i denne deigen, så kunne den brukes til mye rart, og jeg hadde rett!
Den gjør seg veldig godt som paibunn, så lillelørdag i dag er en sommerlig ferskenpai med limeglaze.
Til bunn:
1 porsjon ferdig pizzabunnmiks
HER
8 ss sukrin gold
Blandes og lages etter anvisning på pakka.
Kjevle deigen tynn mellom to ark bakepapir og sett i kjøleskapet.
Til fyll:
4-5 fersken i skiver
Sukrin gold
Saften av 1/2 lime
1 eggehvite
Skjær fersken i skiver og vend i sukrin gold.
Visp sammen 1 ss sukrin gold, eggehvite og saften av en halv lime.
Ta bunn ut av kjøleskapet. Fordel fersken på midten og pense over glazen.
Brett kantene inn.
Stekes på 180 grader i 40-45 minutter, eller til den er gylden.
Sukrinen vil karamelisere seg sammen med saften fra ferskenen og limen. Det smaker magisk! Server gjerne med litt yoghurtis eller en dert gresk yoghurt!
Senere i dag skal jeg vise deg hvordan du kan trene løping uten å løpe så mye som en kilometer;)
Følg meg gjerne på instagram og snapchat – desireeandersen er navnet.
Stort Smil
Desiree
Nam, det så godt ut! 🙂 Deigkanten så veldig sprø og god ut! 🙂
Nam!
healthybaking: 🙂